Brysselistä sienimetsään ja karpalosuolle Multialle – europarlamentaarikko tutustui ensin kuntaan ja yrittäjiin ja vaihtoi sitten viikonlopuksi vapaalle - Uutiset - Suur-Keuruu

Brysselistä sienimetsään ja karpalosuolle Multialle – europarlamentaarikko tutustui ensin kuntaan ja yrittäjiin ja vaihtoi sitten viikonlopuksi vapaalle

Multialle Nils Torvaldsin toi vuosikymmeniä kestänyt ystävyys. Vierailun työosuudella kunta ja kolme yritystä saivat harvinaisen suoran linjan EU-parlamentin päätöksentekoon.

Europarlamentaarikko Nils Torvalds (oikealla) aloitti vierailunsa Multialla perjantaina tapaamalla kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja Matti Saarisen, vt. kunnanjohtaja Teppo Sirniön ja kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Helena Kurvisen. Keskellä kuvassa Torvaldsin Multialle kutsunut kunnanvaltuutettu Matti Ronkainen.

8.10. 18:23

Europarlamentaarikko Nils Torvalds (rkp) vieraili perjantaina Multialla. Hän tapasi Multialla iltapäivällä ja illansuussa kunnan edustajia ja multialaisia yrittäjiä.

Yrittäjien tapaaminen oli europarlamentaarikon oma toive, ja erityisesti häntä kiinnostivat pienyrittäjien arki ja ajatukset muun muassa Euroopan Unionin kiristyvien ilmastonormien näkökulmasta. EU:n tasolla asioita mietiskeltäessä ja käsiteltäessä kun tuntuma yrittämisen ja muunkin ihmiselon arkeen pienemmissä ympyröissä saattaa helposti kadota.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos