Multian kunnanvirastolla useita koronatartuntoja ja koululla yksi uusi – kunnanvirasto kiinni 8. lokakuuta asti - Uutiset - Suur-Keuruu

Multian kunnanvirastolla useita koronatartuntoja ja koululla yksi uusi – kunnanvirasto kiinni 8. lokakuuta asti

Mahdollisia altistumisia on myös yhdellä koulukuljetusreitillä.

Kunnan johtoryhmä tähdentää kuntalaisille, että suojamaskien käyttö ja käsihygieniasta huolehtiminen on edelleen tärkeää myös Multialla.

30.9. 9:52

Multian kunnanvirastossa on todettu useita koronatartuntoja. Kunnanvirasto on tästä syystä suljettuna 8. lokakuuta asti ja voimassa on vahva etätyösuositus.

Kunta palvelee kuntalaisia 8. lokakuuta asti pääsääntöisesti puhelimitse, sähköpostitse tai Teamsin kautta.

Sinervän koulussa on lisäksi todettu yksi uusi positiivinen koronatapaus. Siellä altistuneet on kartoitettu ja kuudes luokka on asetettu karanteeniin tartuntatautiviranomaisen päätöksellä.

Mahdollisia altistumisia on myös yhdellä koulukuljetusreitillä. Tartuntatautiviranomaiset ovat yhteydessä lasten perheisiin ja antavat ohjeet karanteenista. Muiden lasten opetus jatkuu normaalisti.

Koulu on tiedottanut ja tiedottaa koteja säännöllisesti tilanteesta Wilman kautta.

Multian kunnan johtoryhmä muistuttaa kuntalaisille maskin käytön tärkeydestä ja hyvän käsihygienian merkityksestä. Myös harrastuksiin johtoryhmä kehottaa osallistumaan ehdottomasti vain terveenä.

Lisäksi kunta kehottaa kuntalaisia seuraamaan THL:n koronavirusohjeistuksia.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset