Omistajien luottamus johtoon on mennyt – Kunnat vaativat sairaanhoitopiiriä keskeyttämään heti Aster-hankinnan valmistelun - Uutiset - Suur-Keuruu

Omistajien luottamus johtoon on mennyt – Kunnat vaativat sairaanhoitopiiriä keskeyttämään heti Aster-hankinnan valmistelun

Keskisuomalaisten kuntien luottamus- ja virkamiesjohtajat vaativat sairaanhoitopiiriä kunnioittamaan omistajakuntiensa päätöksiä ja käynnistämään toimet luottamuksen palauttamiseksi.

Apulaisylilääkäri Matias Lahti Keuruun terveysasemalla on varsin tyytyväinen seututerveyskeskuksen nykyiseen LifeCare-potilastietojärjestelmään. Sairaanhoitopiiri on korvaamassa järjestelmää uudella Aster-järjestelmällä, jonka hankintaa keskisuomalaiset kunnat ovat käyneet vastustamaan muujn muassa sen kustannusten takia.

29.9. 12:38

Keski-Suomen kunnat vaativat sairaanhoitopiiriä keskeyttämään välittömästi Aster- asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinnan valmistelun.

Kuntien yhteinen vaatimus syntyi maakunnan kuntien hallitusten ja valtuustojen puheenjohtajien sekä virkamiesjohtojen kuntakokouksessa keskiviikkona 29. syyskuuta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos