Keski-Suomen ilmaantuvuusluku kääntyi laskuun – Keurusseudulla ei uusia koronatartuntoja - Uutiset - Suur-Keuruu

Keski-Suomen ilmaantuvuusluku kääntyi laskuun – Keurusseudulla ei uusia koronatartuntoja

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella raportoitu yhteensä 3 740 koronatartunnasta pandemian alusta lähtien.

KSSHP:n alueellisen tartuntatautien torjunnan johtoryhmän mukaan Keski-Suomi pysyy perustasolla koronaviruksen kasvaneista tunnusluvuista huolimatta.

28.9. 15:33

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tiistaina 28.9. antaman raportin mukaan Keurusseudulla ei kirjattu yhtään uutta koronatartuntaa. Keuruulla pandemian alusta asti tartuntoja on kirjattu 83, Multialla 9 ja Petäjävedellä 50.

Ensimmäisen kerran kahteen viikon ilmaantuvuusluku Keski-Suomessa putosi hieman. Tiistaina 28.9. luku oli 94,1, kun se maanantaina 27.9. oli 95,3.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin (KSSHP) alueella raportoitiin tiistaina yhteensä yhdeksästä uudesta tartunnasta. Tartuntatapaukset kirjattiin Jyväskylässä (4), Laukaassa (3) Hankasalmella (1) ja Muuramessa (1). KSSHP:n alueella on nyt pandemian alusta lähtien raportoitu kaikkiaan 3 740 tartuntatapauksesta.

KSSHP:n alueellinen tartuntatautien torjunnan johtoryhmä totesi maanantaina 27.9. pitämässään kokouksessaan, että alue pysyy koronaviruksen kasvavista tunnusluvuista huolimatta perustasolla, sillä jäljitys toimii edelleen eikä sairaalakuormitukseen ole tullut merkittävää muutosta.

Maassamme todettiin tiistaina yhteensä 409 uuttaa tartuntatapausta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos