Ehdotus aikalisästä kaatui selvin äänestysluvuin – Keuruun valtuusto päätti olla valtuuttamatta sairaanhoitopiiriä Aster-potilastietojärjestelmän hankintaan - Uutiset - Suur-Keuruu

Ehdotus aikalisästä kaatui selvin äänestysluvuin – Keuruun valtuusto päätti olla valtuuttamatta sairaanhoitopiiriä Aster-potilastietojärjestelmän hankintaan

Keuruun valtuusto katsoi jo kesäkuussa 2019, että jos hankinnan kustannukset nousevat ennakoidusta merkittävästi, niin sairaanhoitopiirin tulee keskeyttää hankintamenettely. Nyt ne näyttävät nousseen 54 miljoonasta noin 130 miljoonaan euroon.

Keuruun kaupunginvaltuusto äänesti maanantai-iltana siitä, päätetäänkö kaupungin kanta sairaanhoitopiirin potilastietojärjestelmän hankintaan nyt vai otetaanko kannanmuodostukseen aikalisä.

28.9. 11:02

Keuruun kaupunginvaltuusto ei hyväksynyt Keski-Suomen sairaanhoitopiirin suunnittelemaa Aster-asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankintaa.

Keuruun valtuusto päätti kaupunginhallituksen esittämällä tavalla, että kaupunki ei valtuuta Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymää hyväksymään Aster-järjestelmää koskevaa yhteistyösopimusta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos