Puheena työvoiman saatavuus ja raideliikenteen kehittäminen - Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja ryhmä Keskustan kansanedustajia vieraili Keurusseudulla - Uutiset - Suur-Keuruu

Puheena työvoiman saatavuus ja raideliikenteen kehittäminen - Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä ja ryhmä Keskustan kansanedustajia vieraili Keurusseudulla

Keuruun kaupunki esitti maa- ja metsätalousministeri Jari Lepälle, että Seinäjoki–Orivesi–Jyväskylä rataosuuden sähköistämisen suunnittelu aloitetaan ja keskussairaala Novalle rakennetaan oma seisake.

Otavan kirjapainokylä teki Keskustan ministeri Jari Leppään ja kansanedustajiin hyvän vaikutuksen: suomalainen painotalo on kestänyt kilpailun puristuksessa ja työpaikat ovat säilyneet.

10.8. 18:56

Keuruun kaupunki ja Otavan kirjapainokylä saivat tiistaiaamuna 10. elokuuta arvovaltaisia vieraita, kun maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, Keskustan varapuheenjohtaja Markus Lohi, Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajana Juha Pylväs ja kansanedustaja Anne Kalmari ja sekä Keskustan eduskuntaryhmän talous- ja veropoliittinen asiantuntija Tuula Gregory vierailivat paikkakunnalla Keuruun paikallisyhdistyksen kutsumana. Isäntinä toimivat Keuruun paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Mika Huuskola ja varapuheenjohtaja Mika Nissinen.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset