Katso video: Riistakamerat lampaiden turvaksi –  Kun susikuva tulee kännykkään, ehtii pedot häätää kotieläinten kimpusta - Uutiset - Suur-Keuruu

Katso video: Riistakamerat lampaiden turvaksi –  Kun susikuva tulee kännykkään, ehtii pedot häätää kotieläinten kimpusta

Keuruun Asunnalla on mietitty, miten elää arkea, kun pihasusista tehdään havaintoja tuon tuosta. Riistakeskuksella on uusia keinoja valvontakameroista kotieläinten gps-paikantimiin.

Riistakeskuksen suunnittelija Jaakko Alalantela ja Keuruun riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Timo Pessinen asensivat Vehkomäen tilalle polkujen varsiin kaikkiaan viisi kameraa valvomaan suden mahdollisia liikkeitä.

31.7. 10:16

Vehkomäen tilalla Paula Vehkomäen luona käytiin torstaiaamuna 29. heinäkuuta vilkas ja monipolvinen susikeskustelu, kun riistakeskuksen suunnittelija Jaakko Alalantela SusiLIFE-hankkeesta tutustui tilan susivahinkoihin ja yhdessä pohdittiin keinoja uusien vahinkojen estämiseksi. Mukana palaverissa olivat myös Keuruun riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Timo Pessinen ja Keuruun riistanhoitoyhdistyksen puheenjohtaja Leo Houhala. Hän on Keski-Suomen edustajana valtakunnallisessa riistaneuvostossa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset