"Liian lähelle, liian korkeita ja liian paljon!" Asukkaat vastustavat Keurusseudun tuulivoimahankkeita - Uutiset - Suur-Keuruu

"Liian lähelle, liian korkeita ja liian paljon!" Asukkaat vastustavat Keurusseudun tuulivoimahankkeita

Keurusseudulla on käynnissä ennen näkemätön tuulivoimabuumi: Multian Nikaran lisäksi tuulipuistoja kaavaillaan Petäjäveden Pitkälänvuoren alueelle, sekä kahta osittain päällekkäistä tuulipuistoa Keuruun Penkkisuolle ja Keuruun, Petäjäveden ja Multian rajamaille Pirtti-Moskuvansuolle, jonne on kaavailtu myös aurinkovoimalaa.

Lähiseudun asukkaat vastustavat tuulivoimaloiden tuloa Keuruun, Multian ja Petäjäveden rajamaille. Herpmanin poikain muistokappelin horisontti täyttyisi tuulimyllyistä. Kuvassa vasemmalta Tuomo Kulmala ja Päivi Sinkko Multialta, Auli Rannikko, Antti Tapio, Sari Kuokkanen, Jukka Huisman, Anne Sojakka ja Mira Nieminen Keuruun puolelta pitäjäin rajaa.

29.7. 20:45

Kaavoituksessa jo luonnosvaiheeseen edenneen Multian Nikaran lisäksi tuulipuistoja kaavaillaan Petäjäveden Pitkälänvuoren alueelle, sekä maanhankintakarttojen mukaan kahta osittain päällekkäistä tuulipuistoa Keuruun Penkkisuolle ja Keuruun, Petäjäveden ja Multian rajamaille Pirtti-Moskuvansuolle, jonne on kaavailtu myös aurinkovoimalaa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos