Aamulehden vaalikone: Kuntavaalit 2021 - Uutiset - Suur-Keuruu

Sanoman vaalikone on nyt avattu – Löydä oma kuntavaaliehdokkaasi vaalikoneen avulla

Jos et ole vielä löytänyt omaa ehdokastasi Keuruun ja Multian kuntavaaleissa, ota käyttöösi Sanoman vaalikone ja katso, kuka ehdokkaista ajaa mielestäsi tärkeitä asioita ja kenellä on samanlainen arvomaailma kanssasi. Vaalikone on kaikkien katsottavissa.

Sanoman vaalikone auttaa sinua löytämään sopivan ehdokkaan kesän 2021 kuntavaaleissa. Pääset käyttämään konetta tässä jutussa olevasta linkistä.

15.5. 9:30

Sanoman vaalikone on julkaistu! Pääset käyttämään kuntavaalien 2021 vaalikonetta tästä linkistä.

Voit aloittaa vaalikoneen käyttämisen myös suoraan tästä jutusta.

Vaalikonetta käyttämällä voit löytää itsellesi ja arvoihisi sopivan kuntavaaliehdokkaan niin Keuruulta kuin Multialtakin. Voit myös tarkastella ehdokkaiden vastauksia ja tutustua heihin ennen äänestyspäätöstäsi.

Vaalikoneessa käyttäjä vastaa ensin kysymyksiin, minkä jälkeen kone kertoo ehdokkaat, joiden vastaukset olivat lähimpänä käyttäjän vastauksia.

Sanoman vaalikonetta on näppärä käyttää puhelimella.

Sanoman vaalikone on yhteisvaalikonehanke, jossa ovat mukana myös Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Satakunnan Kansa sekä lukuisat paikallismediat, esimerkiksi Valkeakosken Sanomat, Jämsän Seutu, Nokian Uutiset, Tyrvään Sanomat, KMV-lehti, Suur-Keuruu ja Janakkalan Sanomat.

Vaalikoneen taustalla on Sanoman kokenut vaalikonetiimi. Vaalikoneen teko aloitettiin toden teolla jo vuoden 2020 syksyllä.

Vaalikoneessa on yleisiä kysymyksiä, arvokysymyksiä ja lisäksi kuntakohtaiset kysymykset Keuruulta ja Multialta.

Vaalikone julkaistiin pian sen jälkeen, kun ehdokasasettelu oli vahvistettu perjantai-iltana 14. toukokuuta. Vaalikone on käytettävissäsi kuntavaalien varsinaiseen vaalipäivään eli 13. kesäkuuta 2021 asti.

Kuntavaalit 2021

Kuntavaalit 2021 siirrettiin koronapandemian takia huhtikuulta 2021 kesäkuulle 2021.

Vaalipäivä on sunnuntai 13.6. Ennakkoäänestys kotimaassa on 26.5.–8.6. Ehdokasasettelu vahvistettiin 14.5.

Kuntavaaleissa valittavat uudet kunnanvaltuustot aloittavat työnsä 1.8.2021.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset