”Keuruun tulevaisuuden suunnittelussa matka on yhtä tärkeä kuin lopputulos”, korostaa Toni Leppänen – Näin johtajahakijat laatisivat kaupunkistrategian - Uutiset - Suur-Keuruu

”Keuruun tulevaisuuden suunnittelussa matka on yhtä tärkeä kuin lopputulos”, korostaa Toni Leppänen – Näin johtajahakijat laatisivat kaupunkistrategian

Toni Leppänen näkee, että strategian valmistelu on yhteistyötä, ei ylhäältä annettuja korulauseita. Lue tästä, miten Noora Pajari, Toni Leppänen ja Taru Jussila kaupunginjohtajana laatisivat kaupunkistrategian Keuruulle.

Kaupunginjohtajahakijat Noora Pajari, Toni Leppänen ja Taru Jussila ovat valintaprosessissa loppusuoralla. Valtuusto valinnee uuden johtajan 26.4. ja kuntalaiset pääsevät seuraamaan kokousta striimin kautta.

14.4. 16:30

Kolme Keuruun kaupunginjohtajaksi hakevaa: Taru Jussila, Toni Leppänen ja Noora Pajari vastasivat haastattelussa 8. huhtikuuta kolmeen valintatyöryhmän esittämään kysymykseen. Suur-Keuruu kysyi heiltä samoista asioista. Lue tästä, miten he pohtivat Keuruun kaupunkistrategian laadintaa.

Noora Pajari: Strategiassa luovuutta ja villejä visioita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset