Kymmenen henkilön kokoontumisrajoitukset jatkuvat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella - Uutiset - Suur-Keuruu

Kymmenen henkilön kokoontumisrajoitukset jatkuvat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin alueella

KeuPa HT on joutunut pelaamaan muiden Mestis-joukkueiden tapaan sarjapelinsä helmikuusta lähtien tyhjille katsomoille. Avin päätös yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoituksista jatkuu huhtikuun loppuun saakka.

27.3. 17:45

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista alueellaan huhtikuussa.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirien kuntien alueilla osallistujamäärä rajoitetaan 10 henkilöön.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kieltämisestä alueellaan 26.3.2021 tartuntatautilain pykälän 58 mukaisesti. Päätös kokoontumisrajoituksista on voimassa 1.4.–30.4.2021.

Avin mukaan tapahtumia voi järjestää sallitulla osallistujamäärällä, jos ne pystytään järjestämään terveysturvallisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä noudattaen. Aluehallintovirasto kuitenkin painokkaasti suosittelee, että turhia lähikontakteja jaksettaisiin edelleen sinnikkäästi välttää.

Valtakunnallisen tilanteen epävakaus ja etenkin eteläisen Suomen tiettyjen kaupunkialueiden kriittinen tilanne aiheuttavat kuitenkin huomattavaa epävarmuutta myös Länsi- ja Sisä-Suomen alueelle.

Tartuntatilannetta ja paikallisia riskejä on arvioitava suhteessa ympäröivien sairaanhoitopiirien ja koko maan tilanteeseen. Tämän vuoksi aluehallintovirasto pitää välttämättömänä jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoittamista.

Lähde: Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos