Tervetuloa Suur-Keuruun uusille verkkosivuille – ilme päivittyi mutta tuttu ja läheinen paikallisjournalismi jatkaa - Uutiset - Suur-Keuruu

Tervetuloa Suur-Keuruun uusille verkkosivuille – ilme päivittyi mutta tuttu ja läheinen paikallisjournalismi jatkaa

Suur-Keuruun digitaaliset palvelut uudistuvat. Verkkosivut saavat uuden ilmeen ja käyttöön otetaan Sanoma-tunnus.

14.11.2020 11:17

Suur-Keuruun verkkopalvelu on lauantaiaamupäivästä lähtien näyttänyt uudenlaiselta. Tervetuloa tutustumaan!

Suur-Keuruu ja 12 muuta mediaa siirtyivät vappuna Alma Medialta Sanoman omistukseen. Nyt Suur-Keuruu on siirtynyt käyttämään Sanoman alustoja, ja samalla sivustot on rakennettu uudestaan.

Kirjaudut Suur-Keuruun verkkosivuille nyt Sanoma-tilin avulla. Sanoma-tilillä voit kirjautua sisään kaikkiin Sanoman verkkopalveluihin samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Samalla tilillä pystyt muokkaamaan kaikkien Sanoman lehtien ja muiden palveluiden tilauksia ja vaihtamaan vaikkapa osoitetietosi.

Jos sinulla on Suur-Keuruun käyttäjätunnus, siitä tulee Sanoma-tilin käyttäjätunnus.

Miten kirjaudun?

Ei Sanoma-tiliä

Jos sinulla ei ole entuudestaan Sanoma-tiliä, otat sen käyttöösi ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Kirjaudut siis jatkossa sisään Suur-Keuruun digipalveluihin samalla sähköpostiosoitteella kuin aiemminkin.

Palvelu neuvoo sinua Sanoma-tilin käyttöönotossa, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa muutoksen jälkeen verkkosivuille. Uuden Sanoma-tilin käyttöönotto tapahtuu klikkaamalla kirjautumisikkunan keltaisessa ilmoituksessa näkyvää ”Ota Sanoma-tili käyttöön täällä” -linkkiä ja seuraamalla ohjeita. Tilin aktivoimiseksi luot uuden salasanan ja hyväksyt ehdot.

Sama sähköpostiosoite

Jos sinulla on jo entuudestaan Sanoma-tili, jonka käyttäjätunnus on sama sähköpostiosoite kuin Suur-Keuruun palveluissa käyttämäsi sähköposti, kirjaudut Suur-Keuruun digipalveluihin jatkossa Sanoma-tilin käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Jos olet unohtanut Sanoma-tilisi salasanan, voit luoda uuden kirjautumisen yhteydessä Unohditko salasanasi -linkistä.

Eri sähköpostiosoite

Jos sinulla on entuudestaan Sanoma-tili, mutta siihen on liitetty eri sähköpostiosoite kuin Suur-Keuruun käyttäjätunnukseen, kirjaudut sisään Suur-Keuruun käyttäjätunnuksen sähköpostiosoitteella. Sinulle on luotu Suur-Keuruuta varten uusi Sanoma-tili.

Palvelu neuvoo sinua uuden Sanoma-tilin käyttöönotossa, kun kirjaudut ensimmäistä kertaa muutoksen jälkeen verkkosivuille. Tilin aktivoimiseksi luot uuden salasanan.

Jos haluat yhdistää Sanoma-tilisi, ota yhteyttä Suur-Keuruun asiakaspalveluun maanantaista 16. marraskuuta eteenpäin.

Mistä saan apua?

Löydät lisätietoa kirjautumisesta ja Sanoma-tilin käyttöönotosta osoitteesta oma.sanoma.fi/lisatietoa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos