Lääkkeet listalle ja lista laukkuun – Apteekit ja terveyskeskus toivovat, että asiakkailta löytyy ajantasainen lääkityslista - Uutiset - Suur-Keuruu

Lääkkeet listalle ja lista laukkuun – Apteekit ja terveyskeskus toivovat, että asiakkailta löytyy ajantasainen lääkityslista

Kuluvalla viikolla potilaita kannustetaan rohkeasti pyytämään lääkärin vastaanotolta mukaansa ajantasainen lääkityslista.

Lääkityslista on tärkeä, sanovat Keuruun Apteekin apteekkari Riitta Valjakka-Koskela ja Tervan Apteekin apteekkari Anna-Maija Mäki-Pollari.

9.3.2020 6:02

– Potilaiden kannattaa ehdottomasti pitkäaikaislääkettä uusittaessa kysyä ensin apteekin ammattilaisilta onko lääkettä vielä jäljellä ennen uusintaan laittamista ja muutenkin tarkistaa lääkityksen oikeellisuutta. Mikäli lääkkeitä uusii kuitenkin itsenäisesti muuten kuin apteekin kautta, kannattaa ne uusia mieluummin Kanta.fi:n kautta kuin soittamalla terveyskeskuksen mahdollisesti ruuhkaiseen puhelinnumeroon, neuvoo apulaisylilääkäri Mika Seppälä Keuruun terveyskeskuksesta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset