Taitoa, vastuuta ja empatiaa – Keuruun Eläinklinikka Oy:n Minna ja Jukka Kuusisto ovat Keurusseudun Vuoden yrittäjät 2019 - Uutiset - Suur-Keuruu

Taitoa, vastuuta ja empatiaa – Keuruun Eläinklinikka Oy:n Minna ja Jukka Kuusisto ovat Keurusseudun Vuoden yrittäjät 2019

Vuoden Yrittäjä 2019: Sympaattisuus ja empaattisuus yhdistettynä tunnolliseen ja vastuulliseen työhön toivat arvostetun huomionosoituksen Minna ja Jukka Kuusiston omistamalle Keuruun Eläinklinikka Oy:lle.

Keuruun Eläinklinikka Oy:n yrittäjäpari Jukka ja Minna Kuusisto tulevat töihin välillä myös perheen jackrusselinterrieri Pennin kanssa. Valinta Keurusseudun Vuoden yrittäjäksi 2019 yllätti ja ilahdutti.

26.10.2019 19:01

Keuruun eläinklinikka Oy perustettiin tasan kymmenen vuotta sitten 2009. Kuluva syksy onkin yrityksessä ollut melkein yhtä juhlaa: ensin on juhlittu yrityksen pyöreitä vuosia ja nyt valintaa Keurusseudun Vuoden yrittäjiksi 2019.

–  Upea tunne, vähän yllättynyt ja liikuttunutkin, kertaavat yrittäjät Minna ja Jukka Kuusisto huomionosoituksen herättämiä tunnelmia.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos