50-vuotias Keurusseudun Yrittäjät juhli pyöreitä toimintavuosia: ”Laser- ja vesileikkausalan yritykset seudulla ovat huikea menestystarina”, muistutti Suomen Yrittäjien Mikael Pentikäinen - Uutiset - Suur-Keuruu

50-vuotias Keurusseudun Yrittäjät juhli pyöreitä toimintavuosiaan: ”Laser- ja vesileikkausalan yritykset seudulla ovat huikea menestystarina”, muistutti Suomen Yrittäjien Mikael Pentikäinen

50-vuotias Keurusseudun Yrittäjät ry on aktiivinen järjestö, josta löytyy menestyksen ja elinvoiman luojia koko seudun parhaaksi.

Keurusseudun Yrittäjät ry:n 50-vuotisjuhlassa jaettiin yrittäjäristit ja järjestöansiomerkit. Kuvassa vasemmalta palkitut Veli Tienaho , Anna-Maija Mäki-Pollari, Marja Rämö, Mikko Pohjanharju, Hannu Rantanen, Juhani Kivinen, Saara Kakkonen, Matti Hallinen, Hannu Teiskonen ja juontaja Sari Saarinen.

26.10.2019 20:18

– Viime kuukausina Suomessa on käyty keskustelua syntyvyydestä, ja hyvä niin. Suomen syntyvyyden lasku on tällä hetkellä kansainvälisestikin poikkeuksellisen jyrkkää. Se koskee myös kattavasti erilaisia Suomessa asuvia. Tämä on vakava asia myös yrittäjyyden kannalta: se syventää kestävyysvajetta, heikentää huoltosuhdetta ja vie yhteiskunnan elinvoimaa. Yrityksiltä loppuvat tätä vauhtia asiakkaat ja työntekijät, sanoi Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen juhlapuheessaan Keurusseudun Yrittäjien 50-vuotisjuhlassa lauantaina 26. lokakuuta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset