Nuoret viettävät vapaa-aikaa Keuruun yhteiskoululla ilman valvontaa – tekninen ja vapaa-aikatoimi etsivät ratkaisua kevään aikana - Uutiset - Suur-Keuruu

Nuorten notkumiseen Keuruun yhteiskoululla halutaan rotia – tekninen ja vapaa-aikatoimi etsivät ratkaisua kevään aikana

Nuoret ovat ottaneet tavaksi viettää vapaa-aikaansa Keuruun yhteiskoulun tiloissa ilman valvontaa ja nuorten kanssa tekevät tahot kokevat tämän ongelmaksi.

Yhteiskoulun ulko-ovi on avoinna iltatoiminnan vuoksi. Tämä on käynnistänyt ilmiön, jossa nuoret oleilevat koulun tiloissa. Kun toiminta ei ole valvottua, iltaisin voi tapahtua vaikka mitä, joko tiloille tai nuorille. Kuvituskuva

2.2.2020 10:02

Keuruun sivistyslautakunta päättikin kokouksessaan harkita asian ratkaisua ja toimenpiteitä yhteistyössä teknisen toimen ja vapaa-aikatoimen kanssa ja ratkaisuvaihtoehdot tuodaan sivistyslautakuntaan kevään 2020 aikana.

Iso-N verkosto, johon kuuluvat kaikki Keuruulla nuorten kanssa työtä tekevät tahot, jätti jo joulukuun alussa kannanottonsa asiasta useille kaupungin tahoille: Keuruun yhteiskoulun rehtoreille, tekniselle toimelle, sivistystoimelle ja vapaa-aikatoimelle. Kannanoton jättämisestä päätettiin verkoston tapaamisessa 19. marraskuuta 2019.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset