Välitä viljelijästä -hanke on tavoittanut tänä vuonna tähän mennessä jo 40 uutta tilaa Keski-Suomessa, tavoitteena on tarjota apua maatalousyrittäjien pieniin ja suuriin ongelmiin ja työssä jaksamiseen - Uutiset - Suur-Keuruu

Uskalla välittää viljelijästä - Tavoitteena on auttaa maatalousyrittäjiä ja kehittää varhaista välittämistä

Eila Eerola neuvoo ja auttaa viljelijöitä välillä vuoren korkuiseksi kasvaneiden ongelmien ratkomisessa. –Väsyneenä näköala kapeutuu, yhdessä vedämme verhoja auki. Aina on mahdollista saada asiat parempaan suuntaan, kannustaa Eerola.

24.7.2018 20:12

Soita Eilalle, niin löytyy apua! Näihin sanoihin tiivistyy yksinkertaisimmillaan Melan eli Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen Välitä viljelijästä -hankeen toteutus Keski-Suomessa. Viime vuonna Eila Eerola toimi projektityöntekijänä Keski-Suomessa ja Etelä-Savossa, tänä ja ensi vuonna hänen pestinsä koskee vain Keski-Suomea. Hankerahoitus sai jatkoa vastaukseksi viljelijöiden huutavaan avuntarpeeseen. Viime vuonna kahden maakunnan alueella oli autettavina sata tilaa, tänä vuonna Keski-Suomesta on tähän mennessä tullut mukaan 40 tilaa lisää.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset