Fanit Mestisfinaalissa: Paluumatka etenee rauhallisissa merkeissä

KeuPan pelaajat saivat suuret suosionosoitukset hallin ulkopuolella, kun keuruulaisyleisö kokoontui pelaajaovelle vielä ennen lähtöä kotiin.

16.4.2018 23:07

KeuPa HT:n voitonjuhlat jatkuivat Marli-areenan pihassa. Keuruulaiset kannattajat juhlivat Turun yössä riehakkaasti, mutta asiallisesti. Pelin tapahtumia kerrattiin kerta toisensa jälkeen ja ihmeteltiin, kuka putosi katsomossa penkkiriviltä alas, kun voitonjuhlat jäällä alkoivat.

Aika moni kertoo, ettei muista yhtään mitään Hutun tehtyä voitto-osuman. Minä mukaan lukien. Ihmismuisti on ihmeellinen. Kun tapahtuu jotain hienoa tai jotain järkyttävää, muisti pyrkii suojelemaan mieltä.

Nyt sitä ei tarvitsisi tehdä, sillä ainoana muistona voittomaalin jälkeisistä hetkistä ovat kamerassa olevat videopätkät ja valokuvat. Sohin kentälle päin objektiivin kanssa. Huomenna täytyy katsoa, mitä sieltä löytyy.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

KeuPa Hockey Oy:n hallituksen entinen puheenjohtajia Anders Pekkanen, päävalmentaja Mikko "Pönö" Heiskanen ja joukkuetta rakentamassa ollut joukkueen keskushyökkääjä Taneli Maasalo ottivat rauhalliseti voittojuhliat Marli-areenan jäällä.

KeuPa HT:n mestaruus ei ole oikein vielä kolahtanut tajuntaan. Ehkä huomenna, ehkä viikonloppuna alkaa tajuta, kuinka suurta KeuPa HT on voittanut. Huhut Keuruulta kertovat, että vanhan kirkon kellot olivat soineet maanantai-iltana KeuPa HT:n mestaruuden kunniaksi.

Mestaruus on osoitus siitä, että pienestä voi tulla suurta. Eihän kenenkään muun ole tarvinnut uskoa voittoon kuin joukkueen. Ja sen se teki. Hienolla tavalla. KeuPa HT todisti olevansa Ihmisten joukkue.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

KeuPa HT:n fanien hyvä fiilis jatkuu kotimatkalla.

P.S Nyt pitää paljastaa, mitä Vesalan Teemun kainalossa olevissa paketeissa Lahdesjärvellä oli. Niissä oli KeuPa HT:n mestaruuslippikset.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos