Mestisfinaali, 6. loppuottelu: Mennään mennään!

Liian pitkät jonot. Kuolee nälkään ja janoon...

16.4.2018 19:51

Lihapiirakka kahdella nakilla 5,50 euroo, makkara 2,50 euroo. Suolaista. Hinnat meinaan. Ja kaupan päälle 25 metrin jono. Takaisin lauteille.

Vähän alkaa toinen erä vaikeasti, Teemu Huttu ulos ja KeuPa HT alivoimaan. Onneksi kestettiin.

Fyysistä menoa. Pelissä on se pakollinen suvanto-vaihe: keskialue on ei-kenenkään maata ja maalivahdit saa värjötellä. Katsomossa tilanne on täyttä KeuPa HT:n hallintaa.

No niin, sieltä se tulee. Aloitustappio ja kiekko jään kontrolloimattomaan tilaan. Vanha herra Keinänen zippaa rystyllä sisään: 1-1. Yleisössä ylivoimatilanne on edelleen vierasjoukkueen eduksi. Pieni provoilu jäällä puolin ja toisin kuuluu finaalihenkeen: käämit ei saa kärytä.

Omassa päädyssä KeuPa HT:n pitäisi olla tarkempi. Vähän turhaan muutamassa vaihdossa on myös peruuteltu. Nyt alkavat näköjään norsupallot leijailla keskialueella.

Nyt, kun erää on neljä minuuttia pelaamatta, on sellainen odottava tunnelma kuin Lahdesjärven taukopaikalla. Peli pörrää yhtä aikaa kaasu ja kytkin pohjassa: kierroksia on, mutta tehoja ei.

Pari jäähyä mielipidekeskusteluineen ja yleisön vihellyksineen nostaa erän intensiteettiä 8 plussaan. Se erä meni hiuksen hienosti TuTolle ilman värilaseja. Jaa, nyt kyllä suutakin kuivaa, paas ostaen yksch vischy...

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos