Rehtorin terveiset uusille ylioppilaille: Kun riittävästi haluat, menet läpi vaikka harmaan kiven - Uutiset - Suur-Keuruu

Rehtorin terveiset uusille ylioppilaille: Kun riittävästi haluat, menet läpi vaikka harmaan kiven

Koulujen päättäjäiset ja ylioppilaiden lakitus järjestettiin tänä keväänä poikkeusjärjestelyin. Keuruun yläkoululla ja lukiossa kevään päättäjäistilaisuus välitettiin kotiväelle Teams-palvelun kautta.

Kevään 2020 ylioppilaita juhlitaan Keuruun lukiossa lauantaina 29. elokuuta. Suur-Keuruu lähettää tilaisuuden livenä verkossa.­

30.5. 11:54

Oppilaatkaan eivät kokoontuneet yhteiseen tilaisuuteen vaan kuuntelivat puheet ja saivat todistukset luokissaan. Varsinaiset ylioppilasjuhlat vietetään syksyllä, jos tilanne niin sallii.

– Tämä lukuvuosi on ollut poikkeuksellinen kokonaisuus. Koulunkäynti alkoi ja sujui normaalisti hiihtolomaan asti ja vähän sen jälkeenkin. Uutisissa oli kyllä kovasti juttua koronasta, mutta lähinnä Kiinan tilanteesta. Tilanne muuttui rajusti maaliskuussa taudin levittyä laajassa mittakaavassa Italiaan, Itävaltaan ja Espanjaan, muisteli kevättä Keuruun yhteiskoulun lukion vt. rehtori Vesa Leinonen.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset