Vahvistuksia hyökkäysosastolle – Waltteri Lehtonen ja Jere Helenius jatkavat KeuPa HT:ssä

Markku Piilemä
Vahvistuksia hyökkäysosastolle – Waltteri Lehtonen ja Jere Helenius jatkavat KeuPa HT:ssä

Waltteri Lehtonen jatkaa pelejään KeuPa HT:ssä tulevallakin kaudella.

Markku Piilemä

KeuPa Hockey Oy on tehnyt yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen keuruulaislähtöisen Waltteri Lehtosen kanssa.

Keskushyökkääjänä peliä rakentava Lehtonen pelasi viime kaudella KeuPa HT:ssä 34 ottelua. Hän loukkaantui runkosarjan ottelussa joulukuussa ja palasi kaukaloon vasta Mestiksen pudotuspeleissä.

Pelaamissaan otteluissa Lehtonen teki tehot 10+14=24.

KeuPa HT:ssä jatkaa ensi kaudella myös Jere Helenius. Laitahyökkääjän tontilla pelaava 23-vuotias Helenius teki viime kaudella 57 ottelussa tehopisteet 13+19.

Helenius on HC Nokian kasvatti, mutta on sen jälkeen pelannut muun muassa Tampereen Ilveksen juniorijoukkueissa sekä tupsukorvien paidoissa Liigaa 27 ottelua tehoin 2+3.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio