Markku Piilemä

KeuPa HT on tähän mennessä päässyt Suomen Cupissa esittämättä parasta osaamistaan. Keskiviikkona on takuulla toisin, kun Savonlinnan Pallokerho saapuu Keuruulle mittaamaan kotijoukkueen tason.

–Edellisiin joukkueisiin verrattuna pääsemme nyt ensimmäistä kertaa pelaamaan Mestis-tason joukkuetta vastaan. SaPKo ei ole hävinnyt yhtään harjoitusottelua ja kaatoi Talvisalossa Liiga-Ilveksen, joten on kiva kohdata joukkue kahdesti, päävalmentaja Niko Härkönen analysoi tulevaa kamppailua.

Härkösen mukaan KeuPa HT ja SaPKo pelaavat hyvin samantyyppistä kiekkoa neljällä kentällisellä.

–Joukkueiden kaikki neljä kentällistä pystyvät ratkomaan otteluita ja pelaamaan kiekollista peliä. Nyt meidän on vain yksinkertaistettava peliä, sillä SaPKo ei anna mahdollisuuksia enää kokeiluihin kuin aiemmat vastustajat. Huolellisuus korostuu, Härkönen jatkaa.

KeuPa HT saa otteluun mukaan paluun joukkueeseen tekevän Juuso Mörskyn. Mörskyn kokemus tuo juonikkuutta joukkueen erikoistilannepelaamiseen ja aimo annoksen maalintekotaitoa.

Puolivälierissä pelataan niin sanottu kaksoisottelut. Joukkueet kohtaavat uudestaan perjantaina Savonlinnassa. Jos otteluvoitot ovat toisen kohtaamisen jälkeen tasan, pelataan täysimittainen 20 minuutin neljäs erä. Jos vielä senkin jälkeen tilanne on tasan, ratkaisu siirtyy voittolaukauskilpailuun. Otteluiden maalieroilla ei ole merkitystä, vain voitot ratkaisevat.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio