"Täyttä kiekkoelämää on eletty" – Mikko Heiskanen jättää KeuPa HT:n pudotuspelien jälkeen

Markku Piilemä
"Täyttä kiekkoelämää on eletty" – Mikko Heiskanen jättää KeuPa HT:n pudotuspelien jälkeen

Mikko Heiskasen jykevä hahmo seisoi KeuPa HT:n Mestis-joukkueen penkin takana kolme vuotta. Tämän kauden jälkeen mies siirtyy KeuPa HT:stä uusiin tehtäviin.

Markku Piilemä

KeuPa HT julkaisi torstaina iltapäivällä uutisen, josta Keuruuntien varrella on huhuiltu kevään korvilla; päävalmentaja Mikko Heiskanen ei jatka enää KeuPa HT:n Mestis-joukkueen ruorissa enää tämän kauden jälkeen.

–Onhan tämä ollut minulle rakas seura, ja on sitä tämän jälkeenkin. Seura on antanut ja ottanut paljon. Sen mukana on koettu niin iloja kuin surujakin, mistä syystä siitä on tullut niin rakas. Uusia tuulia kohti kuitenkin mennään, Heiskanen kertoi.

Heiskanen toimi debyyttikautenaan (2015–2016) KeuPa HT:ssa Ville Niemisen apuvalmentajana ja kaksi seuraavaa kautta päävalmentajana. Ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan (2016–2017) Heiskanen luotsasi KeuPa HT:n pudotuspeleihin, jonka jälkeen lopullinen sijoitus oli kahdeksas. Toinen päävalmentajakausi on ollut tähän mennessä menestys, sillä hän johdatti KeuPa HT:n historialliseen runkosarjan mestaruuteen.

–Ensi vuotta ollaan lähdetty jo rakentamaan, mistä uutisoidaan lähiaikoina. Olen itse mukana rakentamassa vielä ensi kauden KeuPa HT:n joukkuetta. En lähde ovesta niin, että voisin jättää heti kaiken taakse. Työsopimukseni KeuPa HT:n kanssa kestää huhtikuun viimeiseen päivään saakka. Nyt keskitytään täysillä alkaviin pudotuspeleihin, Heiskanen jatkaa.

Ennen valmentajakausiaan Heiskanen myös pelasi KeuPa HT:ssä voittaen muun muassa Suomi-sarjan mestaruuden.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio