Odotettu paluu – Juuso Mörsky pukee ylleen KeuPa HT:n nutun

Markku Piilemä
Odotettu paluu – Juuso Mörsky pukee ylleen KeuPa HT:n nutun

Juuso Mörskyn paluu KeuPa HT:n nuttuun vahvistaa joukkueen hyökkäystä ja erikoistilannepelaamista.

Markku Piilemä

KeuPa HT:ssä kiertäneet huhut ovat vahvistuneet todeksi.

Takavuosien tehopelaaja Juuso Mörsky on KeuPa HT:n uusin Mestis-hankinta. 151 ottelua KeuPa HT:ssa pelannut kokenut Mörsky vahvistaa seuran jo ennestään taitavaa hyökkäyskalustoa ja tuo joukkueeseen kokemusta alkavalla kaudella.

Kaksi edellistä kautta Mörsky vietti ulkomailla. Kaudella 2016–2017 mies pelasi Norjassa Kongsvingerin joukkueessa 43 ottelua (6+25) ja viime kaudella tuli tutuksi itävaltalainen EC Bregenzerwald, jossa hän keräsi 37 ottelussa tehot (23+20).

–Lähden todella hyvällä fiiliksellä tähän kauteen. Saan KeuPa HT:n toimistolla oman koulutusta vastaavan työni lisäksi pelata tutussa joukkueessa, mies kommentoi.

Tiistaina tämän kauden mittaisen sopimuksen allekirjoittanut Mörsky on käynyt joukkueen mukana jäällä jo viikon verran. Paluu Keuruulle oli hänelle mieleinen.

–Kiekkokausi Norjan pääsarjassa ei ollut aivan sitä, mitä lähdin sieltä hakemaan. Olosuhteisiin nähden pelasin silti hyvän kauden. Itävallassa Alphs Hockey Leaque -sarjassa pääsin pelaamaan vahvuuksillani. Toivottavasti onnistun tuomaan niin kaukaloon kuin sen ulkopuolelle jotain Itävallan kaudesta, jatkaa Mörsky.

Mies pelasi KeuPa HT:ssä kausilla 2013–2014 Suomi-sarjaa ja kausilla 2014–2016 Mestistä. Kaikkiaan Mörsky keräsi KeuPa HT:n paidassa tehopisteitä 53+78.


Kommentit (1)

  • Reccu

    Hieno homma! Mörsky on ovela, taitava hyökkääjä. Tervetuloa back Juuso.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio