Kiekkoilta pitkän kaavan mukaan Keuruun perjantai-illassa

KeuPan selviytymistaistelua ei palkittu.

Tomi Autio
Kiekkoilta pitkän kaavan mukaan Keuruun perjantai-illassa

KeuPa juhli hetkensä, mutta lopullisen palkinnon vei vierasjoukkue.

Tommi Nieminen

KeuPa HT ja SaPKo mittelivät voimiaan Mestiksen puolivälieräsarjan toisessa ottelussa Keuruulla perjantaina. KeuPa taisteli, selviytyi aikansa, mutta sai lopulta poistua pää painuksissa lukemin 3-4ja (0-2, 1-0, 2-1, 0-0, 0-1).

SaPKo oli napannut ennakkosuosikin aseman viimeistään keskiviikkona hankitun ensimmäisen otteluvoiton myötä, mutta kaikkien tiedossa oli, että kotikaukalossa nähdään periksiantamaton KeuPa HT.

Näin myös kävi.

Ensimmäisen erän KeuPa esitti huikeaa taklauspeliä ja antoi valtavan paineen vastustajan avainpelaajille. Hermokontrollista ja painopisteistä ei kuitenkaan pisteitä jaeta, vaan erätauolle lähdettiin SaPKon johtaessa lukemin 0-2. Maaleista vastasivat Elmeri Laamanen ja Rasmus Hämäläinen. Toiseen erään tunne hieman asettui, mutta sitävastoin maalijyvän löysi KeuPa. Ajassa 33.20 Jesse Pelamo veivasi SaPKo-vahti Juhana Ahon sivuun ja toi kotijoukkueen maalin päähän.

Koko rahan edestä mannaa

Kolmas erä antoi sitten villisti kannustaneille kannattajajoukoille koko rahan edestä mannaa.

Ensin isännät hankkiutuivat tasoihin Thomas Andresin napakalla ranteella ajassa 44.41. Hetkeä myöhemmin vierasjoukkue nousi jälleen johtoon ja näytti ottavan jälleen omansa.

Sitten ajassa 55.48 tuli Jussi Viitanen ja tekopaikka. Muuta ei tarvittu, ettei yhtälöstä syntyisi pudotuspelissä maalia. Näin KeuPa oli tasoittanut ottelun ja muutamista hurjista tilanteista huolimatta taistelu vietiin jatkoeriin.

Täysimittaiset jatkoerät vaativat täydet erätauotkin, joten yleisöllä riitti aikaa ja huumoria tilanteen jännittämiseen.

Ettei yksi olisi riittänytkään, ensimmäinen jatkoerä oli maaliton. Näin tauon jälkeen siirryttiin toiseen jatkoerään.

KeuPan taistelu alkoi käydä hankalaksi avainpakkien ja kapean materiaalin väsymisen myötä. Selviytymistaistelu päättyi ajassa 92.00, kun SaPKon Teemu Lepaus iski kiekon maaliin ylivoimahyökkäyksen myötä.

Kaikki on mahdollista

Kolmas puolivälierä pelataan lauantaina Savonlinnassa. Kun sarjasta mennään jatkoon neljällä voitolla, on SaPKon lauantaina voittaessa sarja katkolla maanantaina Keuruulla. KeuPan voittaessa lauantaina sarja on vielä täysin auki.

Kävi miten kävi, tässä sarjassa kaikki on mahdollista.


Kommentit (4)

  • Rouva

    Nyt pelataan voitosta ja sitä tavoitellakseen käyttää kukin sitä vahvuuttaan mitä on. Tänään taas taistellaan!

  • Anonyymi

    Peliälyn ja liikkuvuuden puute korvataan fyysisyydellä ..

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: