Markku Piilemä

KeuPa HT on julkaissut uusia nimiä ensi kauden Mestis-joukkueeseensa. Maalivahtiosastolla jatkaa loistavia otteita viime kaudella joukkueessa esittänyt Samuli Tervo.

Puolustukseen tulee uusi mielenkiintoinen nimi Roope Repo. Repo pelasi viime kaudella Suomi-sarjaa Nokian Pyryssä, jossa hänet valittiin joulukuussa kuukauden pelaajaksi sekä kauden päätteeksi sarjan all stars -viisikkoon. Mies vieraili viime kaudella myös yhden ottelun ajan Mestiksessä Imatran Ketterän paidassa. Hänet tunnetaan kaukalossa hyvänä kiekollisena ja liikkuvana puolustajana.

Hyökkäyskalusto vahvistuu puolestaan Arttu Likolalla, joka tehtaili viime kaudella KeuPa HT:ssä kymmenessä ottelussa tehot 3+4. Likolalla on taskussa myös 24 liigapeliä JYPin ja SaiPan paidoissa, joissa hän on tehnyt kuusi (2+4) tehopistettä.

SaPKosta KeuPa HT kaappasi jyväskyläläislähtöisen hyökkääjän Kalle Saramäen, joka oli voittamassa Mestis-mestaruutta pässipaidoissa kaudella 2016–2017. Saramäki tunnetaan kiekkopiireissä taitavana luistelijana sekä maalintekijänä.

Viime kaudella runkosarjassa loukkaantunut hyökkääjä Joni Piipponen jatkaa myös ensi kaudella KeuPa HT:ssä.

Kaikki allekirjoitetut pelaajasopimukset ovat vuoden mittaisia.


Kommentit (1)

  • Pentti

    Nyt alkaa KeuPan pelaajisto näyttää tosi hyvältä. Täällä on huokailtu, että mistä sen tietää, kuinka ensi vuonna menee. Mutts tieto keuruulaisesta kiekkoihmeestä on levinnyt laajalle. Samoin yhteisöllisyys, hyvä henki ja kannattajajoukon vankkumaton tuki on ympäri maata tiedossa. Ensi talvesta on lupa odottaa paljon!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio