Harri Mertaniemi

KeuPa HT ja liigaseura JYP ovat sopineet jatkavansa yhteistyötään myös kahdella seuraavalla kaudella.

Pelaajaliikenteen lisäksi yhteistyötä on tehty markkinoinnissa ja ottelutapahtumien muodossa; KeuPa HT vei joulukuussa Mestis-ottelunsa Jyväskylään ja äskettäin seurat järjestivät yhteisen faniristeilyn.

Lyhyt matka Keuruun ja Jyväskylän välillä mahdollistaa pelaajaliikenteessä nopeatkin liikkeet, vaikka pyrkimys onkin ollut niin sanottuihin pitkiin lainasopimuksiin. Kaupunkien läheisyys tekee myös pelaajien seuraamisen helpoksi ja mutkattomaksi niin seura- ja valmennusjohdoille kuin faneillekin.

Sopijaosapuolien mukaan seurojen yhteistyötä pyritään kehittämään tulevaisuudessa monilla eri osa-alueilla tulevaisuudessa. KeuPa HT:n näkökulmasta JYPin kanssa tehty sopimus toimii siksikin, että se ei estä seuraa tekemästä muita mahdollisia yhteistyösopimuksia, vaikkapa Rauman Lukon kanssa.

JYPin toimitusjohtajan Aku Valleniuksen mukaan Mestis-yhteistyö KeuPa HT:n kanssa on tärkeä palanen JYP-palapelissä.

–KeuPa tarjoaa keskisuomalaiselle nuorelle pelaajalle oivaa henkilökohtaista kehityspolkua ja lisäksi myös JYPille pelaajamateriaalin leveyttä.

KeuPa HT ja JYP uutisoivat yhteistyönsä jatkumisesta perjantaina.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio