Kokemusta takalinjoille – KeuPa HT:n Mestis-ikoni palaa Soturi-paitaan

Mikko Lahtinen on pelannut KeuPa-nutussa kaikkiaan 332 ottelua.

Mikko Lahtisen (6) paluu KeuPa HT:n paitaan tuo joukkueen takalinjoille kokemusta.

Ihmisten joukkue saa tutun kasvon puolustukseensa, kun konkari Mikko Lahtinen palaa Keuruulle vuoden IPK:n komennuksen jälkeen. Lahtinen allekirjoitti pelaajasopimuksen KeuPa HT:n kanssa tulevalle kaudelle 2023–2024.

Lahtinen on KeuPa HT:n todellinen Mestis-ikoni, sillä mies on pelannut seuran edustuspaidassa kaikkiaan 332 ottelua, joiden aikana hän saavutti mestaruuden kaudella 2017–2018 sekä Mestis-hopeaa kaudella 2018–2019. KeuPa HT:n paidassa hän on tehot tehnyt 14+43. Lahtinen koko tähänastisen Mestis-uran plus-miinus-tilasto on komea +16.

”Hienoa on päästä takasin Keuruulle ja pukea soturipaita päälle. Innolla odotan jo tulevaa juhlakautta ja mahdollisuutta päästä pelaamaan keuruulaisyleisön edessä. Tavoitteena on auttaa joukkuetta menemään pitkälle kevääseen ja tuoda kokemusta joukkueen arkeen”, Lahtinen iloitsee.

Kaikkiaan KeuPa HT:llä on nyt joukkueessa 16 pelaajaa, joista yksi on maalivahti, viisi puolustajaa ja kymmenen hyökkääjää. Uusia pelaajasopimuksia seura julkaisee lähiaikoina.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos