Jasper Rantanen palaa KeuPa-paitaan

Keuruulainen Jasper Rantanen liittyy KeuPa HT:n Mestis-joukkueeseen Espoon vuosien jälkeen.

Jasper Rantanen palaa Keuruulle.

KeuPa HT tiedottaa Jasper Rantasen vahvistavan joukkueen hyökkäystä tulevalla kaudella. Sopimus on yhden vuoden mittainen.

Keuruulta maailmalle lähtenyt Rantanen on kiekkoillut viime kaudet Kiekko-Espoon U20- ja edustusjoukkueissa. Mestis-otteluita 21-vuotiaalle hyökkääjälle on kertynyt 24, joista yhdeksän on pudotuspeliotteluita. Espooseen miehen siivitti Jypin junioripolku.

Tiedotteessa Rantasta luonnehditaan periksiantamattomaksi ja kovan työmoraalin omaavaksi pelaajaksi. Omien sanojensa mukaan Rantanen nauttii mahdollisuudesta ottaa uran seuraava askel kotiseudulla.

”Odottavaisin fiiliksin palaan takaisin Keuruulle. Keuruun jäähallista se oma kiekkoura sai alkunsa juniorina, kun minulle sidottiin ensimmäisen kerran luistimet jalkaan ja aloitin KeuPan kiekkokoulussa. On hienoa, että pääsen taas pukemaan soturipaidan päälle ja pelaamaan tuttujen kasvojen edessä, vieläpä juhlakautena.”

Pelaamistaan Rantanen kuvaa työntekoon perustuvaksi.

”Pelaajana olen työteliäs laituri, joka pelaa paljon kiekottomana auttaen joukkuetta karvaamalla ja riistämällä kiekkoja. Paikan tullessa tykkään käyttää laukaustani, jonka luen isoimpiin vahvuuksiini. Henkilökohtaisena tavoitteenani on pelata ensimmäinen täysi kausi miesten pelejä sekä hyödyntää omia vahvuuksiani Mestiksessä. Niiden kautta haluan auttaa joukkuetta voittamaan ja etenemään pitkälle kevääseen!”

Päävalmentaja Sami Ryhänen suitsuttaa tuoretta hankintaa.

”Kyseessä on nuori, eteenpäin pyrkivä ja hyvän työmoraalin omaava pelaaja. Hänellä on jo kokemusta tämän sarjan vaatimustasosta. Jasper on oman kylän poika, joten hienoa että mies palaa kotikonnuille!”

KeuPa HT kertoo tiedotteessa joukkueen rakennuksen jatkuvan hyvällä vauhdilla ja lisää uusia sopimuksia luvataan jo tulevalla viikolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos