KeuPa HT:n hankki tulevan Mestis-kauden kokoonpanoon ensimmäiset puolustajat

Ihmisten joukkue julkaisee lisää pelaajasopimusten vapun jälkeen.

KeuPa HT:n päävalmentajana jatkava Sami Ryhänen iloitsee uusien pelaajien halusta tulla kehittymään jääkiekkoilijoina Keuruulle.

KeuPa HT kiinnitti riveihinsä kaksi uutta pelaajasopimusta, kun se allekirjoitti vuoden mittaiset pelaajasopimukset Joonas Pohjasmäen ja Tony Tuupasen kanssa.

Lapuan Virkiässä kiekkouransa aloittanut Joonas Pohjasmäki on pelannut kaksi edellistä kautta Mestiksessä Kiekko-Vantaan riveissä. Aiemmin mies pelasi kiekkoa Suomi-sarjassa Huntersin riveissä. Viime kaudella Pohjasmäen tilille kertyi 29 ottelua runkosarjassa ja kolme peliä playoffeissa.

”Hienoa päästä pelaamaan Keuruulle. Tavoitteena on kehittyä pelaajana ja pärjätä joukkueena pitkälle kevääseen. Omat vahvuudet pelaajana ovat luistelussa, kamppailupelaamisessa sekä hyvässä laukauksessa”, Pohjasmäki sanoo.

Hermeksessä viime kaudella kiekkoillut Tony Tuupanen pelasi vahvan kauden Kokkolassa. Viime kaudella 49 otteluun syntyivät tehot 2+10. Tuupanen on lähtöisin Lohjalta ja pelannut ennen Hermeksen organisaatioon saapumista muun muassa Karhu-Kissojen U20 joukkueissa.

”Uudet tuulet virkistävät. Olen kuullut seurasta paljon hyvää ja odotan innolla tulevaa kautta, ja mitä kaikkea se tuo tullessaan. Tavoitteena on totta kai pelata mahdollisimman pitkälle joukkueena ja hitsautua jätkien kanssa hyvin yhteen kauden aikana. Haluan kehittää myös omaa pelaamista ja fysiikkaa”, kertoo Tuupanen.

KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen näkee molempien pelaajien tuovan joukkueeseen lisää kamppailuvoimaa.

”Kumpikin puolustaja haluaa kehittyä ja ottaa lisää askeleita urallaan eteenpäin. Motivoituneet pelaajat pystyvät pelaamaan niin kiekollisessa kuin kiekottomassakin roolissa.”

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos