Uusi kasvo ja vanha tuttu KeuPa HT:n rosteriin

Lisää leveyttä ja työmoraalia Ihmisten joukkueeseen.

Konsta Keteli tekee paluun KeuPa-nuttuun kahden kauden tauon jälkeen.

KeuPa HT:n kokoonpano on alkanut rakentua vauhdilla. Tulevalle kaudelle joukkueen edustuspaidan vetävät ylleen hyökkääjät Konsta Keteli ja Markus Lahtinen. vuoden mittaisilla sopimuksilla.

Ähtäristä kotoisin oleva Keteli palaa Keuruulle FPS:sta, jossa hän takoi viime kaudella 52 otteluun tehomerkinnät 10+20. Keteli on esiintynyt KeuPa HT:ssä Mestis-kausilla 2019–2020 sekä 2020–2021, jolloin hän pelasi kaikkiaan 77 ottelua. Näissä otteluissa Keteli viimeisteli tehot 11+16.

”Hienoa päästä takaisin Keuruulle ja pelaamaan KeuPa HT-yhteisön eteen. Uskon, että saadaan jalkeille hyvä joukkue, jolla on mahdollisuus taistella menestyksestä ja pelata pitkälle kevääseen. Koko joukkueelta odotan hyvää ja tasaista kautta. Henkilökohtaisella tasolla lähden parantamaan viime kaudesta ja näen, että Keuruulla minulla on siihen hyvä mahdollisuus”, Keteli kommentoi paluutaan.

Espoon Palloseurassa kiekkouransa aloittanut Markus Lahtinen saapuu Keuruulle Heinolan Peliitoista, jossa hyökkääjä pelasi kolme edellistä kautta. Espoon kasvatti pelasi viime kaudella Heinolassa 33 ottelua tehoin 6+8.

”Tosi innolla olen tulossa KeuPa HT:hen pelaamaan. Olen kuullut paljon positiivisia asioita seurasta ja yhteisöstä, mikä Keuruulla on. Tavoitteena on ensi kaudella kehittyä entisestään pelaajan mahdollisimman paljon ja auttaa joukkuetta voittamaan ja menestymään”, sanoo Lahtinen.

KeuPa HT on kiinnittänyt kuusi pelaajaa tulevalle Mestis-kaudelle.

Lue lisää: Kahdelle pelaajalle jatkopahvit – KeuPa HT julkaisi lisää sopimuksia tulevalle Mestis-kaudelle

Lue lisää: Ovela, juonikas ja taitava laukoja – Leo Ringille jatkosopimus KeuPa HT:n kanssa

Lue lisää: ”Päätös jatkosta kohtalaisen helppo” – Joni Airo jatkaa KeuPa HT:ssä ensi kaudella

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos