Kahdelle pelaajalle jatkopahvit – KeuPa HT julkaisi lisää sopimuksia tulevalle Mestis-kaudelle

Ihmisten joukkue julkaisee lähiaikoina lisää pelaajasopimuksia.

Tomi Mäntynen (23) on myös ensi kaudella KeuPa HT.n pelaaja.

KeuPa HT on tehnyt Mestis-kaudelle 2023–24 vuoden kestävät jatkosopimukset Tomi Mäntysen, 23v, ja Atte Tiitisen, 22v, kanssa.

Kyyjärveltä kotoisin oleva Mäntynen on keuruulaisille tuttu jo aiemmilta kaudelta. Kolmella eri kaudella Mäntynen on tehnyt tehopisteet 3+7.

”Keuruusta on tullut kotoisa paikka itselle, ja Ihmisten joukkueessa on kiva tehdä hommia. Kun jatkosopimusta tarjottiin niin siihen oli helppo tarttua. Juhlakaudelle odotukset ovat isot”, Mäntynen pohtii.

Jyväskyläläislähtöinen Tiitinen pelasi ensimmäisen täyden sesongin Mestiksessä kaudella 2022–23. Kausi alkoi Hermeksestä, kunnes pelaaja saapui Keuruulle lokakuussa. Tiitinen keräsi viime kaudella KeuPa HT:n paidassa pisteet 1+3.

”Olen viihtynyt Keuruulla erinomaisesti, joten on hienoa päästä pukemaan soturipaita ylle juhlakaudella. Ensi kauden tavoite on ottaa edelleen kehitysaskelia pelaajan sekä pärjätä ennen kaikkea joukkueena”, kommentoi Tiitinen.

KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen on tyytyväinen molempien pelaajien sopimuksiin.

”Mäntysellä on ollut parin edelliskauden aikana harmia loukkaantumisten ja sairastelujen kanssa. Hänen ehdoton vahvuus on vahva luistelu, mikä tuottaa vastustajien puolustajille hankaluuksia.”

Ryhäsen mukaan Tiitinen otti menneellä kaudella varmoja kehitysaskeleita.

”Hän on pelaaja, joka antaa itsestään kaiken joka päivä niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Hänellä on iso halu kehittyä pelaajana ja ottaa seuraava askel jääkiekkoilijana.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos