Ovela, juonikas ja taitava laukoja – Leo Ringille jatkosopimus KeuPa HT:n kanssa

Ihmisten joukkueen rakentaminen tulevalle kaudelle on käynnistynyt.

Leo Ring jatkaa pisteiden metsästystä tulevallakin Mestis-kaudella KeuPa HT:n nutussa.

KeuPa HT:n ensi vuoden Mestis-joukkue rakentuu hyvällä vauhdilla. Viime kauden hyökkääjistä Keuruulla jatkaa Leo Ring, jonka yksivuotinen sopimus seuran kanssa julkistettiin maanantaina 17.4.

Peliitoista KeuPa HT:hen viime vuonna saapunut Ring esiintyi kaikkiaan 40 ottelussa, joissa syntyi tehopisteet 10+23. Enempäänkin olisi ollut mahdollisuuksia, mutta vaikea loukkaantuminen sotki miehen pelaamista.

Hyökkääjä on innoissaan jatkostaan Ihmisten joukkueessa ja tulevasta juhlakaudesta.

”On ilo jatkaa Keuruulla tulevalle juhlakaudelle. Olen viihtynyt Keuruulla hyvin ja uskon, että pystymme parantamaan joukkueena viime kaudesta” Ring tiivistää kirjoitettuaan pelaajasopimuksen.

KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen on mielissään Ringin jatkosopimuksesta ja kuvailee pelaajaa yhtenä Mestiksen taitavimmista:

”Ring on varmasti yksi sarjan taitavimmista hyökkääjistä. Leksassa on sitä niin sanottua vanhan ajan pelurin luonnetta. Monikäyttöinen pelaaja kykenee suoriutumaan sekä laiturin että sentterin pelipaikoilla. Hienoa että hän näki pystyvänsä ottamaan steppejä eteenpäin kokonaisvaltaisessa palaamisessa juuri Keuruulla.”

Toistaiseksi KeuPa HT:llä on tulevalle kaudelle sopimukset kahden pelaajan ja apuvalmentajan kanssa. Parhaillaan neuvotellaan muitakin pelaajasopimuksia seuraavalle kaudelle. KeuPa HT julkistaa uusista sopimuksia jälleen lähiaikoina.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos