”Päätös jatkosta kohtalaisen helppo” – Joni Airo jatkaa KeuPa HT:ssä ensi kaudella

Tehopelaajan perässä oli muitakin Mestis-seuroja.

Joni Airo pelasi itsensä viime kauden Mestiksen runkosarjassa keuruulaisen kiekkoyleisön sydämiin kovalla työmoraalilla ja iloisella peli-ilmeellä.

KeuPa HT julkaisi ensimmäisen pelaajasopimuksensa ensi kaudelle, kun Mestiksen runkosarjassa maalikuninkuuden voittanut 22-vuotias Joni Airo allekirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Airo teki runkosarjassa yhteensä 30 osumaa.

Keuruulaisyleisön suureksi suosikiksi noussut Airo asettaa tulevalle kaudelle odotukset korkealle.

”Olen viihtynyt Keuruulla todella hyvin ja nauttinut pelaamisesta täällä, joten päätös jatkosta oli kohtalaisen helppo. Ensi kauteen odotukset ovat korkealla niin itsellä kuin joukkueellakin. Tämän kauden pettymys playoffeissa tuo varmasti sisua ensi kauteen. Tehdään yhdessä hieno juhlakausi Keuruulle”, Airo kertoo viitaten KeuPa HT:n tulevaan 10-vuotisjuhlakauteen Mestiksessä.

Kaikkiaan Airo on pelannut KeuPa HT:n paidassa 121 ottelua, joissa hän on tehnyt tehopisteitä 45+46. Hän pelasi ensimmäiset pelinsä Ihmisten joukkueessa kaudella 2020–2021.

KeuPa HT:n päävalmentaja Sami Ryhänen on mielissään Airon sopimuksesta ja kehuu vuolaasti pelaajaa.

”Airo otti viime kauden aikana todella isoja steppejä eteenpäin ja on varmasti yksi Mestiksen parhaimmista pelaajista. Hänellä on kova työmoraali ja halu kehittyä. Lisäksi hän on valmentajan niin sanottu ihannepelaaja ja ”koutsi” tietää joka ilta, mitä pelaajalta saa. Viime kauden maalipörssin voitto oli myös todella kova saavutus. Hienoa, että Airo näki Keuruun ja KeuPa HT:n hänelle oikeaksi paikaksi kehittyä edelleen ja ottamaan seuraava askel kohti Liiga-pelejä.”

KeuPa HT julkaisee lähiaikoina lisää pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos