Liesjärvellä hiihdettiin kilpaa

Liesjärven Luja järjesti lasten hiihdot 12. maaliskuuta. Hiihtäjiä riitti useampaan sarjaan, ja hieno auringonpaiste toi kisatunnelmaa.

Aurinko helli Liesjärven Lujan lastenhiihtoja. Lähtöviivalla Kielo Vertanen (129), perässään Maria Paloranta (126). Taaempana vuoroaan odottelevat Johan Paloranta ja Jaakko Kutinlahti.

14.3. 19:00

Liesjärven Luja järjesti lasten hiihdot Liesjärven kylätalolla sunnuntaina 12. maaliskuuta. Nuorimman hiihtäjät olivat nelivuotiaita, vanhimmat 11-vuotiaita. Kaikkiaan kilpailuun osallistui 12 nuorta hiihtolupausta, joista jokainen sai mitalin.

Hiihtopäivää järjestänyt Katri Paananen kertoo, että nuorten kilpailijoiden määrä oli mukava yllätys, sillä useana vuonna se on jäänyt alle kymmenen. Kilpailijoista kolme oli Liesjärveltä, loput Keuruun suunnalta.

Lasten kilpalatu kiersi urheilukenttää, ja pituutta sillä oli noin 200 metriä. Pururadan latu oli pituudeltaan parisen kilometriä, ja se oli varattu 11-vuotiaiden sarjalle, jossa tällä kertaa hiihti vain yksi osallistuja.

Kylällä on viimeisen kymmenen vuoden aikana elvytetty kauan sitten alkanutta tikkaviestiä. Kolmen hengen joukkueet hiihtävät urheilukenttää ja pysähtyvät tikkataulun kohdalle kokeilemaan, miten ja minne tikka lentää.

Kaikkiaan liesjärvisten järjestämään ulkoilupäivään osallistui 40–50 henkeä.

Tytöt

4-vuotiaat

1) Emma Lampinen

7-vuotiaat

1) Kielo Vertanen

8-vuotiaat

1. Maria Paloranta

Pojat

4-vuotiaat

1. Aatu Kutinlahti

5-vuotiaat

1. Magnus Routila

2. Taave Kutinlahti

6-vuotiaat

1. Jaakko Kutinlahti

2. Johan Paloranta

7-vuotiaat

1. Karolus Routila

2. Aapro Kutinlahti

3. Elias Lampinen

11-vuotiaat

1. Niilo Niemelä

Hiihtäjät yhteiskuvassa.

Tiukassa kisassa lähtöviivan paikka katsottiin tarkkaan. Kuvassa lähtövuorossa numerolla 131 Elias Lampinen ja toisena jonossa Maria Paloranta (126). Lähettäjänä toimi Ari Silen.

Jutun alkuun lisätty 16. maaliskuuta 2023 kello 12.45 kuvaus kisatapahtumista.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos