Viikon sisällä murskavoitto ja murskatappio – KeuPan U17-joukkue jatkaa lohkon kärjessä

Joukkueen toiveena on saada runkosarjan viimeisiin peleihin mukaan koko rosteri.

KeuPan U17-joukkue on pelannut runkosarjan otteluista nyt puolet. Jäljellä on vielä seitsemän ottelua.

KeuPan U17-joukkue jatkaa edelleen P17 Futsal-Liigan lohkon B:n kärjessä. Kolmessa viimeisessä ottelussa joukkue on saanut kokemuksia niin murskavoitoista kuin murskatappioistakin. Hyvän ja huonon päivän ero on vielä suuri.

”Tätähän tämä on. Ennen joulua vieraspelissä FC Kangasalaa vastaan peli pyörähti jengoilleen heti aloituspotkusta lähtien. Voittolukemat 14–4 kertoi hyvin, missä päässä peliä käytiin. Viikkoa myöhemmin HJS kuritti meitä rumasti 10–2-lukemin”, tiivisti joukkueen vastuuvalmentaja Marko Vuorenmaa.

Tammikuun 8. päivä KeuPa kävi tiukan taistelun Ilvestä vastaan Tampereella. Voitto irtosi 4–5-luvuin. Vuorenmaan mukaan Miska Tuomiston paluulla joukkueeseen Ilves-pelissä oli iso vaikutus.

”Vastustajan maalivahti teki pelaamisemme vaikeaksi. Ilves on muutenkin joukkue, joka on tämänhetkistä jumbosijasijoitustaan paljon parempi.”

Lohko B:tä on pelattu tasan puolet. KeuPa on kerännyt seitsemässä pelissä yhteensä 15 pistettä. Joukkue on voittanut otteluista viisi ja kaksi on päättynyt tappioon. KeuPan maalisaldo on 51–38.

Vuorenmaa toivoo, että runkosarjan loppupeleihin joukkue saisi käyttöön kaikki pelaajansa.

”Sarja-avausta lukuun ottamatta emme ole saaneet koko rosteria kasaan yhteenkään peliin. Nyt keväällä se olisi tärkeää, sillä pystyisimme varmistamaan asemaamme sarjakärkenä. Lohkovoittajat etenevät suoraan välieriin, joiden voittajat taasen loppuotteluun.”

Kaksi seuraavaa peliä KeuPa pelaa kotiparketilla Mäntässä. Lauantaina 21.1. vastaan asettuu Ilves ja 28.1. Akaa Futsal.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos