Maalivahti Oskari Parviainen palaa KeuPa HT:n riveihin – myös valmennuksessa muutoksia

Pelicansin maalivahti liittyy KeuPa HT:n joukkueeseen toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella. KeuPan harjoitusvahvudessa on tällä hetkellä neljä maalivahtia.

Oskari Parviainen pelaa toistaiseksi KeuPa HT:n maalilla.

28.12.2022 16:30

Syyskaudella KeuPa HT:n joukkueessa kolme ottelua lainalla torjunut Oskari Parviainen siirtyy Lahden Pelicansista toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella KeuPa HT:n riveihin.

”Pelicansin kanssa Parviaisen pitkästä lainasta sovittíin jo aiemmin syksyllä. Seura kutsui miehen välissä takaisin kun heidän maalivahtinsa Patrik Bartošák loukkaantui”, KeuPa HT:n pelaajakoordinaattori Taneli Maasalo kommentoi.

Parviainen on 21-vuotias Pelicansin kasvatti. Liigapelejä miehelle on kertynyt kolmen kauden aikana neljä kappaletta. Mestiksessä Parviainen on edustanut KeuPan lisäksi Heinolan Peliittoja.

”Parviainen inhoaa häviämistä ja asenne on huippukunnossa. Jos mies kokee, että oma peli ei suju, niin hän tekee kaikkensa korjatakseen tilanteen”, Maasalo luonnehtii.

Aikaisemmalla visiitillä Keuruulla Parviainen torjui joukkueelle kaksi voittoa torjuntaprosentilla 93,18.

”Hän on näyttänyt, että haluaa pelata ja voittaa otteluita Keuruulla.”

KeuPalla on tällä hetkellä harjoitusvahvuudessa neljä maalivahtia. Mukana ovat Parviaisen lisäksi Niko Parkkinen, Juho Ahopelto ja Leevi Nikkinen.

Juho Ahopelto.

Maalivahtivalmentaja Nico Rajala on toistaiseksi poissa riveistä henkilökohtaisten syiden takia. Joukkueen valmentajat Sami Ryhänen ja Max Walther vastaavat näin myös maalivahtiharjoittelusta.

”Meillä on neljä maalivahtia. Pisteitä tarvitaan, joten parhaat pelaavat”, Maasalo miettii ja sanoo peliaikaa haettavan koko nelikolle.

”Tammikuussa on paljon pelejä ja kaikille neljälle halutaan peliaikaa. Keuruulla on hyvin jääaikaa, eli harjoitteluun ja kehittymiseen on loistavat mahdollisuudet.”

Niko Parkkinen

Leevi Nikkinen.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos