”Miksi Suomessa juodaan maitoa niin paljon?” – KeuPa sai maalivahdiksi tulevan businesmiehen Buenos Airesista - Urheilu - Suur-Keuruu

”Miksi Suomessa juodaan maitoa niin paljon?” – KeuPa sai maalivahdiksi tulevan businesmiehen Buenos Airesista

Suomalaisesta ruokakulttuurista ensipuraisun saanut argentiinalainen Jaime Barceló opiskelee samaan aikaan liiketalouden tutkintoa ja torjuu palloja KeuPan edustusjoukkueessa.

KeuPan argentiinalaisvahvistus Jaime Barcelo harjoitteli maanantaina yhdessä Jussi Kantalaisen ja Juho Jurvasen kanssa maalivahdin erikoisharjoitteita Tervan tekonurmella.

21.4. 18:00

Vanhassa suomalaisessa cover-biisissä lauletaan, että ”Ei itkeä saa Argentiina”. Sitä lausetta on vaikea yhdistää KeuPassa ensi kaudella pelaavaan argentiinalaiseen maalivahtiin Jaime Barcelóon, sillä mies on yhtä leveää hymyä.

Buenos Airesista Keuruulle matkannut 22-vuotias Barcelo on harrastanut jalkapalloa siitä lähtien, kun oppi juoksemaan. Se ei ole lainkaan harvinaista Barcelon kotikaupungissa, sillä jalkapalloa voi Argentiinassa verrata hyvin uskontoon. Jalkapallolla on niin tärkeä yhteiskunnallinen merkitys maassa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset