KeuPa HT-Hermes 14.3. - Urheilu - Suur-Keuruu

Yhden maalin iltamat – KeuPa HT ja Hermes esittivät välähdyksiä pudotuspeli-ilmeestä

Hermes painosti suurimman osan ajasta ja sommitteli KeuPa HT:n maalille pahoja pyörityksiä.­

13.3.2019 22:11

Ei KeuPa HT huonolle joukkueelle hävinnyt keskiviikkoillassa.

Yksi virhe ja yksi maali. Siinä lopputulema, kun KeuPa HT ja Hermes ottivat yhteen vuorostaan Keuruulla. Pelitilanteisiin ja ottelun hallintaan nähden Hermeksen 0–1 (0–0, 0–1, 0–0) -vierasvoitto oli oikeutettu.

Yhdestä osumasta huolimatta joukkueiden välinen kohtaaminen oli viihdyttävä kamppailu. Pelissä oli jo häiväyksiä pudotuspelien kurinalaisuudesta, sillä pelaaminen oli todella tarkkaa.

–Tulos harmittaa, peli ei. Totta kai, kun kotona jää nollille, se kaivertaa mieltä, mutta samalla meidän peli-ilmeeseen, kamppailupelaamiseen ja puolustamiseen olin todella tyytyväinen. Ne olivat hyvällä tasolla. Pikkuisen lisää juonikkuutta ja elävyyttä kiekkoon, niin olisi puhuttu toisenlaisesta lopputuloksesta, KeuPa-luotsi Niko Härkönen summasi lehdistötilaisuudessa.

Avauserä oli Hermeksen painostusta. Joukkue pysyi kiekossa kiinni, eikä luovuttanut vallan välinettä kotijoukkueelle. Maalissa Samuli Tervo ei kuitenkaan joutunut koville, sillä KeuPa HT ei päästänyt Hermestä kiekollisena maalintekosektorille. Kotijoukkue pystyi lähinnä yksittäisiin hyökkäyksiin, jotka nekin Hermeksen tiivis puolustus ohjasi laidoille ja kulmiin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jani Siekkisen heittäytyminen KeuPa HT:n maalilla esti Hermeksen lisäosumien synnyn.­

Toisen erän alussa voimasuhteet tasaantuivat kaukalossa. KeuPa HT pääsi pitkiin hyökkäyksiin ja yritti avata painostusjaksoillaan Hermeksen maalinedustaa. Erän puoleen väliin tultaessa vierasjoukkueen vahva liike alkoi kääntää peliä jälleen kotijoukkueen puolustusalueelle. Kuluttavalla pelityylillä pelaava Hermes jakoi antaa painetta jatkuvasti kaukalon kaikilla osa-alueilla.

Välillä Hermeksen maali roikkui ilmassa ja Tervo joutui venymään kerta toisensa jälkeen tärkeisiin torjuntoihin KeuPa-maalin suulla. Torjuntatehtävistä pääsi osalliseksi myös hyökkääjä Jani Siekkinen, joka sai pelastettua kiekon maaliviivalta heittäytymällä ja liukumalla KeuPa HT:n maalin sisälle.

Lopulta ottelun ainoa maali syntyi KeuPa-puolustuksen virheestä. Joukkue menetti hyökkäyssiniviivassa kiekon, joka ajautui KeuPa HT:n puolustusalueelle. Hermes pääsi kiekkoon kiinni kotijoukkueen huonon syötön jälkeen. Henri Limman syöttö tavoitti maalin edustalle vapaaksi jääneen Oskari Uomalan, joka napautti kiekon Samuli Tervon räpyläkäden yläkulmaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tiukkaa kamppailupelaamista. Juuso Mörsky ja Samu Markkula taistelevat irtokiekosta Hermeksen puolustusalueella.­

Päätöserässä vieraiden painostus jatkui. Peli pyöri pääasiallisesti KeuPa HT:n puolustusalueella, mutta tarkka puolustaminen ja Tervon hyvät torjunnat estivät lisämaalien synnyn. Lopussa KeuPa HT yritti vielä ilman maalivahtia tasoitusta, mutta Hermeksen puolustuspeli tukki maalintekosektorin päätössummeriin saakka

–Hyvä play off -vauhtinen kamppailu kummaltakin joukkueelta. Jollain tasolla pelaajat jo ovat vaihtaneet pudotuspelimoodin päälle. Olemme keskittyneet puolustuspelaamiseen viikon harjoituksissa, mikä näkyi otteissa. Luotan täysin siihen, että meidän hyökkäyspelaaminen tuottaa meille maalipaikkoja, josta saamme tarvittavat maalit otteluiden voittamiseen, Härkönen puntaroi ottelun jälkeen.

KeuPa HT-Hermes 0–1 (0–0, 0–1, 0–0)

1.erä: maaliton.

2.erä: 34.57 0–1 Oksari Uomala (Henri Limma-Aleksi Nikko).

3.erä: maaliton.

Rangaistukset: KeuPa HT 3x2 min., Hermes 2x2 min.

Torjunnat: Samuli Tervo KeuPa HT 11+6+9=26 (poissa 58.22–60.00), Samuel Jukuri Hermes 6+12+2=20.

Yleisöä: 421.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset