Pudotuspeleihin tappiosta huolimatta - Urheilu - Suur-Keuruu

Pudotuspeleihin tappiosta huolimatta

Waltteri Lehtonen teki vierasottelussa maalin.

10.3.2019 14:29 | Päivitetty 10.3.2019 14:33

KeuPa HT matkusti lauantai-iltana sarjakärki Hermeksen vieraaksi Kokkolaan. Tulos 3-2 (1-0,0-0,2-2) ei jättänyt pisteitä kotiintuomisiksi. Kilpakumppanien tappiot riittivät kuitenkin varmistamaan KeuPan pudotuspelipaikan jo ennen runkosarjan päätösviikkoa.

Ottelussa ei sarjatilanne näkynyt. Kentällä mittelivät kaksi tasavahvaa joukkuetta ja paikkoja siunaantui molempiin päihin.

Avauserässä vain kotijoukkue onnistui. Sampo Paulaharju iski kotijoukkueen johtoon 15 minuutin kohdalla. KeuPa sommitteli erän mittaan useamman hyvän tekopaikan, mutta Justus Annunen piti Hermes-maalin puhtaana.

Toisessa erässä nähtiin vauhtia, mutta vähän tilastomerkintöjä. Molemmat maalivahdit pelasivat hyvin, eikä lisämaaleja nähty.

–Ensimmäinen ja toinen erä olivat vähän mitäänsanomattomia. Pelissä näkyi, että tämä oli meidän kolmas peli tällä viikolla, Niko Härkönen kommentoi pelin jälkeen.

Tuhansien tilanteiden Mestis tarjosi parastaan päätöserään.

Erän ensi minuuteilla iskettiin ryöppy maaleja. Ensin Hermes karkasi Samu Markkulan toimesta kahden maalin johtoon. KeuPa kuittasi tilanteen parissa minuutissa, kun Joni Piipponen ja Waltteri Lehtonen iskivät pelin tasoihin.

Erä oli rikkonainen ja molemmat kuluttivat Kokkolan isoja jäähypenkkejä.

–Oli saumat lisämaaleihinkin, Härkönen kertasi.

Hermes pääsi iskemään voittomaalin viisi minuuttia ennen loppua, upean ylivoimakuvion päätteeksi. Osuma herätti kovaa porua, sillä maali siirtyi samassa rytäkässä pois paikoiltaan ja tilannetta tarkasteltiin videolta. Lopulta tuomaristo kuitenkin hyväksyi maalin ja tämä riitti Hermekselle. KeuPa järjesti loppuun vielä kovan rynnistyksen, mutta Hermes kesti.

–Hyvä, että sattuu ja tapahtuu, Härkönen hymyili tappiosta huolimatta. Liekö miehen korviin jo kiirinyt tieto varmistuneesta pudotuspelipaikasta tappiosta huolimatta.

–Hermes on kyllä tosi kova nippu. Meillä oli eilen iso RoKi-peli, joka oli myös henkisesti iso voitto. Se ehkä näkyi tänään, Härkönen analysoi.

Joukkueet kohtaavat uudelleen keskiviikkona Keuruulla. Perjantaina KeuPa matkaa LeKin vieraaksi Lempäälään.

Päätösviikon otteluissa riittää panosta, sillä molemmat KeuPan vastustajat taistelevat tiukasti runkosarjan voitosta. KeuPa puolestaan taistelee sijoista seitsemän ja kahdeksan. Näin on todennäköistä, että tulevan viikon vastuksista toinen on vastassa pudotuspelien avauskierroksella.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset