KeuPa HT ja Tuto Hippoksen kirkkaissa valoissa - Urheilu - Suur-Keuruu

KeuPa HT ja Tuto Hippoksen kirkkaissa valoissa

Olli Aitola teki tasoitusmaalin mutta TuTo runnoi kuitenkin voittoon perjantai-illassa.

30.11.2018 22:01 | Päivitetty 30.11.2018 22:04

KeuPa ja Tuto mittelivät perjantain Mestis-kamppailussa Jyväskylässä. KeuPa oli hyvä, mutta kovaluinen Tuto piirun verran parempi. Loppulukemat merkattiin vieraille 1-2 (0-1,0-0, 1-1).

–Laadukas kamppailu, Niko Härkönen kommentoi taiston tauottua, manaillen tulosta jo "perinteiseksi".

Peli pelattiin poikkeuksellisesti Jyväskylässä. Hipppoksen liigahallin kirkkaat valot olivat houkutelleet paikalle useamman bussillisen KeuPa-kannattajia ja rytmikäs KeuPa-rummutus säesti ottelua alusta asti.

Tuto karkasi viiden minuutin pelin jälkeen johtoon. KeuPa otti kaksi peräkkäistä jäähyä ja tästä seuranneen kahden miehen alivoiman Tuto käytti surutta. Maalinteossa onnistui Mikke Levo.

Kokonaisuutena avauserä oli sekava ja rikkonainen.

–Kovaa kamppailua, Aleksi Rutanen tiivisti erätauolla.

Keuruun eksotiikkaa kaivattiin

Toiseen erään Tuto tuli kovaa. Erän avauspuoliskolla Joona Voutilainen piti torjunnoillaan KeuPaa pystyssä, eikä isännillä ollut sanan sijaa hyökkäyspäässä.

Erän puolivälissä Tuto joutui alivoimalle Niko Ahoniemen mailan osuttua KeuPa-pelaajaa kasvoihin. Tilanne kuohutti Tuto-penkillä, sillä jäähy tuomittiin vasta pelikatkolla, tuomariston pitkän palaverin jälkeen.

Ylivoimalla KeuPa sai paineen ja hyviä laukauksia, mutta Tuto-maalilla Julius Pohjanoksa napsi kiekot helposti hanskaansa. Maskipelin puute näkyi, kovaluisten Tuto-puolustajien hallitessa maalinsa edustaa suvereenisti.

Erä oli kovaotteinen ja tunteet kävivät kuumina puolin ja toisin. Pieniä nujakoita nähtiin pitkin erää, mutta muutamia tasajäähyjä kovempia rangaistuksia ei jaettu. Myös lisämaalit jäivät tekemättä.

–Nyt on vauhtia, vieraiden Mikke Levo kommentoi ja myönsi hiukan kaipailevansa Keuruun hallin eksotiikkaa.

Koppi täynnä pettymystä mutta kyllä tämä kääntyy

Kolmannen erän alkuun KeuPa pääsi hakemaan tasoitusta ylivoimalla, mutta pakkopelin ongelmia ei saatu ratkottua. Tuto piti KeuPan poissa vaara-alueelta ja tasoitusosumaa ei syntynyt.

–Ylivoima ja ylipäätään maalinteko on tällä hetkellä tosi vaikeaa, pettynyt Härkönen analysoi.

Erä kului pienessä KeuPa-paineessa ja lopulta tasoitusmaali saatiin leivottua kasaan. Ajassa 51.38 Olli Aitola niittasi kiekon reppuun, Teemu Hutun ja Janne Kumpulaisen alustaessa upean maalin.

KeuPa painoi ja hallitsi, mutta Tuto oli tyly vieras. Atte Mäkinen runnoi voittomaalin pari minuuttia ennen loppua Nico Frimanin syötöstä ja tähän ei KeuPa onnistunut vastaamaan.

–Tasakentällisin pelataan tosi laadukasta peliä, mutta hyvä työ ei tuo tulosta, Härkönen summaili.

–Koppi on nyt täynnä pettyneitä pelaajia ja syystäkin. Mutta on vain uskottava, että tämä kääntyy, Härkönen päätti mietteliäänä.

KeuPa saa loppuviikon tärkeää lepoa ja jatkaa pelejään keskiviikkona Imatralla.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos