KeuPa HT haastoi kotonaan Jokipojat – jutun kuvat päivitetty - Urheilu - Suur-Keuruu

KeuPa HT haastoi kotonaan Jokipojat – jutun kuvat päivitetty

Sakari Turtiainen upotti KeuPa HT:n avausmaalin, joka jäi kotijoukkueen ainokaiseksi.

2.11.2018 21:57 | Päivitetty 2.11.2018 22:50

KeuPa jatkoi Mestistä perjantai-iltana ja sai vieraakseen Jokipojat Joensuusta. Jokipojat ei Keuruun hornankattilan paineesta hätkähtänyt, vaan nappasi pisteet mukaansa lukemin 1-4 (0-0, 0-3, 1-1)

Joukkueet kohtasivat kauden alussa Joensuussa, jolloin isäntäjoukkue nappasi selvän voiton lukemin 5-1. Kamppailu oli fyysinen ja samaa odotettiin myös Keuruun perjantai-illalta. Toisensa hyvin tuntevat joukkueet olivat vastakkain myös viime kauden välierissä, jolloin mestaruuteen marssinut KeuPa kaatoi ärjypaidat otteluvoitoin 4-0.

Ennakoitu fyysisyys olikin isossa osassa heti perjantain kamppailun avauserässä. KeuPa oli ajautua vaikeuksiin peräkkäisten jäähyjen myötä. Virkeästi esiintynyt alivoima kuitenkin kesti paineen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Joukkueilla oli tilaisuutensa, mutta KeuPa HT ei ehtinyt Jokipoikien vauhtiin.

Molemmilla oli paikkansa

Kauden mittaan Keuruulla nähtyä kotijoukkueen rynnistystä ei avauserä tarjonnut ja peli olikin hienoista vierasjoukkueen hallintaa koko avauserän. Mitenkään yksipuoleista taistoa ei kuitenkaan nähty, vaan molemmilla oli paikkansa. 

Ex-KeuPa-soturi Lauri Huhdanpää pääsi jopa kokeilemaan kotijoukkueen tolppia läpiajon päätteeksi, mutta eleetön Samuli Tervo onnistui pitämään maalinsa puhtaana.

–Vauhdikas erä, kauden alun ylävartalovamman takia huilannut Aleksi Luhtalampi kommentoi erätauolla.

–Ensimmäisen erän pelistä oli tosi rauhallinen olo. Vastustaja ei päässyt pahoille paikoille, KeuPan valmentaja Niko Härkönen kertasi avauserää.

Lamaannus iski

Maalittoman avauserän vauhti ja fyysisyys ei kaikonnut erätauolla. 

KeuPa pääsi hakemaan johtomaalia ylivoiman ja parin huippupaikan myötä, mutta lopulta vierasjoukkue kuittasi pelin avausmaalin Toni Leinosen toimesta.

Jokipojat pääsi erän puolivälin jälkeen jo kahden maalin johtoon, kun Huhdanpää onnistui ylivoiman juuri päätyttyä. 

KeuPa jäähyili, eikä saanut pelirytmistä kiinni. Jokipojat niittasi erän päätösminuuteilla vielä kolmannen osuman. Maalintekijäksi merkattiin Joonas Larinmaa ja tämäkin maali syntyi jäähyn viime sekunneilla.

–Lamaannuttiin osumista, Härkönen kertasi.

Niko Härkönen on huolissaan joidenkin kärkipelaajien suorittamisesta, vaikka ottaa tietenkin kokonaisvastuun joukkueen pelaamisesta.

Ponneton kiri jäi yritykseksi

Kolmas erä käänsi hienokseltaan asetelmaa. KeuPa pääsi pelaamaan ylivoimaa ja lopulta Sakari Turtiainen upotti viivalta KeuPan avausmaalin. Syöttäjiksi merkattiin Samuel Salonen ja Arttu Likola.

KeuPan kiri oli kuitenkin ponneton. Ailahdellut ja erikoinen tuomarilinja aiheutti omat haasteensa isäntien peliin, mutta raitapaitojen piikkiin ei iltaa voi missään nimessä laittaa.

Lopulta vierasjoukkue ratkaisi pelin lopullisesti Tuomas Ahtosen maalilla, KeuPan hakiessa kavennusta ilman maalivahtia.

–Pitää olla huolissaan muutamien kärkipelaajien suorittamisesta, Härkönen summasi huolensa ottelun jälkeen.

–Minun vastuullahan asia on, mies päätti suoraselkäisesti.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset