KeuPa HT:n vaikeudet jatkuivat Imatralla - Urheilu - Suur-Keuruu

KeuPa HT:n vaikeudet jatkuivat Imatralla

Justus Mikkonen onnistui ainoana KeuPa HT:n riveistä maalinteossa Imatralla. Arkistokuva.

26.10.2018 22:35

Vaisusti kauden aloittanut KeuPa HT matkasi perjantai-iltana Imatralle Ketterän vieraaksi. Tulos jäi laihaksi, sillä sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuva Ketterä oli parempi lukemin 3-1 (2-0, 0-0, 1-1).

KeuPa lähti otteluun keskiviikon kirvelevä Tuto-tappio niskassaan. Maalinteon vaikeus paistoi läpi perjantainkin ottelun, vaikka KeuPa tuttuun tapaan paria erää hallitsikin.

Omat koirat purevat

Tällä kertaa ensimmäinen erä oli KeuPalta illan huonoin. Isäntäjoukkueen maalitili aukesi erän puolenvälin jälkeen, kun vielä viime kaudella KeuPaa edustanut Konsta Mesikämmen tälläsi kiekon reppuun. Omat koirat purivat toden teolla, sillä maalia edelsi täksi kaudeksi Keuruulta Imatralle matkanneen Ville Paalasen tyylikäs aloitusvoitto.

Paalanen oli koko ottelun isossa roolissa ja teki Keuruullakin nähdyllä energisyydellään entisten pelikaveriensa illasta hankalan.

–Paljon on valmistautumisesta puhuttu ja tänään se oli todella poskellaan, Niko Härkönen kuvasi ensimmäistä erää ja vertasi vieraiden peliä rankkaan ripulointiin.

KeuPa uinahti erässä vielä toisen kerran, kun minuutti ennen taukoa Erno Ripatti pääsi siirtämään kotijoukkueen jo kahden maalin johtoon.

Ryhtiliike toiseen erään

Toiseen erään KeuPa tosiaan ryhdistäytyi, mutta tulosta ei syntynyt. Näennäinen paine riitti laukaisutilaston voittoon, mutta tulostaululle ryhtiliike ei päätynyt. Erän torjunnoiksi kirjattiin Ketterän Santeri Lipiäiselle 15 ja KeuPan Paavo Hölsälle vain neljä.

–Erätauon huuto ja räyhäys herätti joukkuetta, Härkönen pohti taiston tauottua.

Kolmannessa erässä oli kaikki, mutta ei mitään

Kolmanteen erään odoteltiin KeuPan kovaa tulemista, mutta viisaasti pelannut isäntäjoukkue piti vieraat poissa parhailta paikoilta. Justus Mikkonen onnistui kaventamaan pelin erän puolivälissä, mutta se oli vieraille laiha lohtu.

Erä oli edellisen kaltainen, sillä KeuPa hallitsi peliä mennen ja tullen, mutta huippupaikkojen myötä myös tehot jäivät uupumaan.

Pari minuuttia ennen loppua KeuPa haki ratkaisua ensin viiden ja maalivahdin poisoton myötä vielä kuuden hyökkääjän koostumuksella. Ainoa tulos joka tästä jäi käteen, oli Ketterän Ville Vainikaisen tyhjään maaliin tekemä ratkaisu.

Ratkaisumaalia edeltäneillä minuuteilla näkyi pelin koko kuva pienessä hetkessä. KeuPa voitti aloitukset ja hallitsi kiekkoa, mutta lopulliset ratkaisut olivat ponnettomia. Ketterä sai hetkensä ja käytti sen tylysti.

–Meillä on tällä hetkellä hyvin tunkkaista, Härkönen summasi illan lakonisesti.

Myös elekieli kertoi, että ihmisten joukkue elää tällä hetkellä hyvin pimeää syysvaihetta.

KeuPa hakee paluuta voittojen tielle lauantaina kotihallissaan, kun vastaan asettuu IPK Iisalmesta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset