KeuPan hallinta jäi vaille palkintoa Turussa - Urheilu - Suur-Keuruu

KeuPan hallinta jäi vaille palkintoa Turussa

Juuso Mörsky toi KeuPa HT:n Turussa vielä peliin mukaan kolme minuuttia ennen loppua. Arkistokuva.

24.10.2018 21:50 | Päivitetty 24.10.2018 21:50

KeuPa HT matkasi keskiviikkona mestaruusmaisemiin Turun Kupittaalle ja kohtasi nihkeästi kautensa aloittaneen Tuton. Peli oli vieraiden hallintaa, mutta palkintoa tästä ei lopulta tullut. Lopputulos kirjattiin Tuton eduksi lukemin 3-2 (0-0, 2-0, 1-2).

–Erinomainen voitto, Tuto-valmentaja Miika Elomo riemuitsi pelin jälkeen.

–Alkuviikko on harjoiteltu tosi kovaa kapealla ringillä ja tänään tarvittiin kova puristus, mies kehui omiaan ja ottelua.

KeuPalla oli energiaa

KeuPa vei avauserää mennen ja tullen. Vieraiden energinen pelitapa jätti Tuton aseitta ja niinpä kotijoukkue saikin tyytyä puolustamaan omaa maaliaan käytännössä koko erän ajan.

Reilusta hallinnasta huolimatta KeuPa ei avauserässä onnistunut maalinteossa.

–Ihan hyvä erä. Vielä täytyy parantaa, että päästään huippupaikoille, Tuto-paitaakin uransa varrella kantanut KeuPan Aleksi Rutanen kommentoi tauolla.

Harmaita hiuksia vieraille

Toisen erän alku toi harmaita hiuksia vieraille, eikä joukkue vielä lunastanut Rutasen sanoja kehityksestä.

Tuto iski johtomaalin vain parin minuutin pelin jälkeen. Matias Lehtonen kuittasi auenneen paikan kuin varkain ja jätti KeuPan takaa-ajajan asemaan.

Erän lopussa Tuto pääsi pelaamaan pienen pätkän ylivoimaa. Jäähyn ollessa päättymäisillään Matias Tala tälläsi viivalta isännät kahden maalin johtoon.

–Vieläkään ei onnistuttu pelaamaan ehjää 60-minuuttista, KeuPan Waltteri Lehtonen totesi pettyneenä ottelun jälkeen.  

Maalinteko ontui toisessa erässä

Kokonaisuutena toinen erä ei ollut KeuPalta huono, mutta maalinteko ontui. Aivan huippupaikoille ei joukkue päässyt, vaikka ajoittain rakensikin vaarallisia sommitelmia hyvin pelanneen Julius Pohjanoksan maalille.

–Saatiin koneet käyntiin heikon avauserän jälkeen, Tuton Otto Mäkinen kommentoi isäntien heräämistä ja penäsi fiksua, mutta nöyrää kolmatta erää joukkueeltaan.

Vieraiden toivo heräsi

Kolmas erä mentiin KeuPan merkeissä. Hurja karvaus sotki Tuton pelin ja isännät saivat luotua harvat paikkansa ainoan ylivoimahetkensä turvin.

Valtteri Pihlajamäki toi toivoa vieraille lauottuaan kauden avausmaalinsa pienestä kulmasta. Maali syntyi ajassa 47.37 ja syöttäjäksi merkattiin Anton Stråka.

Ottelun loppu oli hurja

Kolme minuuttia ennen loppua KeuPa toi lopulta pelin tasoihin. Ansaitun maalin iski Juuso Mörsky, Sakari Turtiaisen ja Lehtosen toimiessa syöttäjinä.

KeuPan työtä ei kuitenkaan palkittu. Vapaaksi unohtunut Atte Mäkinen takasi pisteet isäntäjoukkueelle maalillaan. Maali syntyi vain 44 sekuntia ennen loppua, eikä KeuPa hurjasta kiristä huolimatta enää onnistunut nousemaan pisteille.

–Näin tällä kertaa, pettynyt KeuPa-käskijä Niko Härkönen kuittasi tappion hallin pimennyttyä.

KeuPa matkaa perjantaina itärajalle Imatran Ketterän vieraaksi. Lauantaina on edessä paluu kotiluolaan, jolloin vastaan asettuu IPK Iisalmesta.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset