KeuPa taisteli SaPKon nurin – kuvat päivitetty - Urheilu - Suur-Keuruu

KeuPa taisteli SaPKon nurin – kuvat päivitetty

Maalivahti Samuli Tervo palkittiin KeuPa HT:n parhaana.

20.10.2018 20:21 | Päivitetty 20.10.2018 21:31

Otteitaan parantanut KeuPa HT kohtasi lauantai-iltana vanhan tutun SaPKon Keuruulla. Nousukuntoinen isäntäjoukkue tarjosi savonlinnalaisvierailleen vaikean iltapuhteen ja pisteet jäivät Keuruulle lukemin 2-1 (1-0, 1-1, 0-0).

–Vauhdikas ilta, hienoa kiekkoa, molemmat valmentajat kehuivat ottelun jälkeen kuin yhdestä suusta.

SaPKolla oli alla perjantainen peli Kokkolassa, kun taas KeuPa pääsi otteluun tuoreilla jaloilla vietettyään perjantaina välipäivää peleistä.

–Eilinen saattoi painaa hiukan jaloissa, SaPKon valmentaja Pasi Räsänen kommentoi ja jatkoi:

–Olisimme ehkä ansainneet pisteen tästä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

KeuPa HT:n luotsi Niko Härkönen kertoi, että peliin tavoiteltiin hyvää alkua ja se myös toteutui.

Hyvä alku suunniteltiin ja toteutettiin

Avauserä tarjosi molemmille paikkansa. KeuPa sinnitteli erän puolivälin tienoilla alivoiman takaiskuitta ja niittasi pari minuuttia myöhemmin johtomaalin maalin edustalta. Maalintekijäksi merkattiin loistavasti esiintynyt Anton Stråka. Syöttäjinä kunnostautuivat Justus Mikkonen ja Jere Helenius.

–Hyvää alkua teroitettiin ennen ottelua, KeuPan käskijä Niko Härkönen kuittasi hyvän avauserän

Toisen erän KeuPa aloitti vauhdilla ja Juuso Mörsky vei KeuPan kahden maalin johtoon kun erää oli kulunut vain minuutti.

Peli-ilon löydyttyä KeuPa onnistui painostamaan pitkiä jaksoja SaPKon alueella, mutta lisämaaleja ei syntynyt. Vierasjoukkue sitä vastoin onnistui, kun kokenut Juuso Forsström toi SaPKon maalin päähän erän loppuminuuteilla.

–Alku oli huono, mutta pikkuhiljaa päästään kiinni, vielä viime kaudella KeuPassa luutinut Ville Tiitinen kommentoi erätauolla.

KeuPa HT taisteli pisteet lauantai-iltana Keuruulle.

Kiekosta otettiin osumaa

Kolmas erä oli tiukka. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ja sisuuntunut SaPKo pyrki tosissaan kotijoukkueen rinnalle. Välillä viimeisenä lukkona toimi KeuPan parhaana palkittu Samuli Tervo ja parissa tilanteessa jopa puolustajien takapuolet.

Pari minuuttia ennen loppua SaPKo haki tasoitusta aikalisän ja kuudennen kenttäpelaajan voimin. KeuPa kuitenkin kesti ja jätti SaPKon lisämaaleitta.

–Kyllä nämä pisteet lämmittävät, kapteeni Waltteri Lehtonen ja kehaisi myös Jere Heleniuksen kokoonpanoon tuomaa energiaa.

–Eteenpäin ollaan menossa, mies naurahti.

KeuPa jatkaa pelejään keskiviikkona Tuton vieraana Turussa.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset