Kahvikupin äärellä täyttä asiaa

Kahvia ja kohtaamisia -tapahtumat Keuruulla tavoittavat runsaan yleisön asiapitoisella sisällöllään.

Ikäihmisille suunnatut Kahvia ja kohtaamisia -tilaisuudet Keuruulla keräävät kerta toisensa jälkeen runsaan yleisön. Kahvittelun ja kohtaamisten ohella tarjolla on nimittäin aina asiaa ja viihdettäkin. Viimeksi tilaisuudessa jaettiin tietoa turvallisesta netin käytöstä ja nettihuijauksien välttämisestä.

Aiemmin tänä vuonna kahvilla on kohdattu uusi kirkkoherra ja kuultu hyvinvointialueiden toiminnasta. Keväällä ohjelmassa on vielä hyvinvointiasiaa sekä elokuva kirjailijakoti Vuorelasta, runoja ja musiikkia.

Tarkoituksena on järjestää ikäihmisille mahdollisuus tavata eri aiheiden äärellä, ja yleensä tilaisuus on joka kuukauden kolmas perjantai. Mukana järjestelyissä on Keuruun kaupungin toimijoita sekä keuruulaisia järjestöjä. Viimeksi järjestelyvastuussa oli kirjasto.

Kahville on kokoonnuttu kohtaamaan vuoden 2015 syksystä lähtien, joskin koronavuodet toivat toimintaan pakollisen tauon. Hienoa, että toiminta elpyi nopeasti. Matalan kynnyksen kohtaamiset ovat maksuttomia, ja tilaisuuksien lopussa on aina hinnaltaan edullinen kahvitus. Ohjelman lisäksi tilaisuuksien parasta antia lienevät virkistävät kahvipöytäkeskustelut. Konsepti on toimiva niin Keuruulla kuin useilla muillakin paikkakunnilla.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos