Suur-Keuruu uutisoi vaalitorilta

Eduskuntavaaliehdokkaita ja puolueiden edustajia nähdään perjantaina vaalitorilla ja Suur-Keuruun livessä.

14.3. 6:00

Eduskuntavaaliehdokkaita nähdään perjantaina Keuruun torilla vaalienalustunnelmissa. Puolueet pystyttävät torille vaalitelttojaan ja kestitsevät äänestäjiä. Suur-Keuruu puolestaan pystyttää oman uutistelttansa ja lähettää livelähetyksen vaalitorilta kello 16-18 verkkosivuillaan. Lähetyksestä jää myös tallenne tilaajien katsottavaksi myöhemmin.

Ehdokkaiden esittelyt ovat nekin vauhdissa, ja puolueiden tilaisuuksissa on käyty. Toistaiseksi hieman vaisua on ollut mielipideosastolla; lukijapalautteessa jo kysyttiinkin, eikö täkäläisillä ehdokkailla ole mielipiteitä ajankohtaisista asioista esitettäväksi, kun muualta maakunnasta niitä näyttää riittävän?

Vaaleihin on aikaa kolme viikkoa. Ennakkoäänestys alkaa ensi viikon keskiviikkona 22. maaliskuuta.

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa valtakunnallinen äänestysprosentti oli 72,1. Keski-Suomessa se oli 70,9, Keuruulla 68,8 ja Multialla 71,8. Multialla keskusta kahmi tuolloin noin puolet äänistä, vaikka sen kannatus oli hieman laskenut edellisvaaleista. Myös Keuruu on perinteisesti ollut keskustan vahvaa aluetta.

Vuoden 2019 vaaleissa tämän seudun ehdokkaat kantoivat kortensa kekoon puolueiden äänipottiin, mutta eivät yltäneet läpimenokynnykselle. Mikä on tilanne näissä vaaleissa, kun valtakunnallisesti kolme suurta ovat nyt kokoomus, perussuomalaiset ja sdp?

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos