Aika kuluu mielekkään tekemisen parissa

Kymmenen vuotta on hujahtanut kansalaisopiston edellisistä tasavuosijuhlista.

3.1. 6:00

Keuruun kansalaisopiston 60-vuotisjuhlavuosi on alkanut. Mitä ihmettä, vastahan opisto täytti 50 vuotta! Päteekö tähän sama ilmiö kuin muutenkin elämässä, kun on mielekästä tekemistä, aika kuluu kuin siivillä.

Moni pohtii vuoden alkajaisiksi uusia tuulia elämäänsä: harrastuksia, hyvinvointia, ihmisten kohtaamista. Tätä kaikkea löytyy kansalaisopiston piireistä. Opisto uudistaa tarjontaansa jatkuvasti ajan hengessä, ja vanhojen hyväksi havaittujen harrastuspiirien lisäksi löytyy uutta kehittävää tekemistä.

Opistossa on tarjolla myös arkielämässä tarvittavia taitoja kohentavia kursseja, kuten opastusta älylaitteiden käyttöön. Yleisöluentoja kiinnostavista aihepiireistä järjestävät kansalaisopisto ja museo yhteistuumin.

Kevät huipentuu opiston kolmen toimipisteen yhteiseen juhlaan ja näyttelyyn. Keuruun kansalaisopisto perustettiin 1963, Multia liittyi mukaan 1965 ja Petäjävesi 1970. Opiston 60-vuotisen taipaleen historiikin on määrä valmistua keväällä.

Kymmenen vuotta sitten opiston juhla oli riemukas ja onnistunut kattaus, tekijöidensä näköinen iloinen juhla. Silloin juhlapuheissa muistutettiin kansalaisopiston tärkeästä roolista tasa-arvon lisääjänä: sen opetus on kaikkien ulottuvilla. Tämä rooli on entistäkin tärkeämpi.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos