MainosSB Ecommerce

Sähköautojen latausasema on monelle liikkeelle elinehto – asiakkaat lataavat sähköautonsa mielellään asioinnin yhteydessä

Sähköisiä satuja Suomesta -jutussa näytetään, miten kuvitteellinen kyläkauppias houkuttelee asiakkaita liikkeeseensä EVX Storesta hankitulla, yritysten käyttöön suunnitellulla sähköauton latausasemalla.

Kun kaupassakäynnin yhteydessä voi myös ladata sähköautonsa, asiakkaat saavat hoidettua monta asiaa yhdellä kertaa.


Kyösti Kyläkauppias*, kuvitteellinen kauppiasyrittäjä, on aikaansa edellä. Kyöstin Kyläkauppa kuuluu Suomen hupenevien, yksityishenkilöomisteisten päivittäistavarakauppojen joukkoon.

Omistaja ei ole kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan ja odottamaan, että kansalliset ja kansainväliset päivittäistavaraketjut jyräävät hänenkin liikkeensä. Päin vastoin: Kyösti on valmis ottamaan käyttöön kaikki keinot taatakseen, että asiakkaiden virta liikkeeseen ja niin ikään myös kassakoneen kilinä pysyvät ehtymättöminä.

Sähköautolla ajaminen on koko ajan trendikkäämpää myös syrjäseuduilla, ja Kyösti on pelottomasti käynyt trendiin kiinni. Uusin keino Kyläkaupan asiakaskadon estämiseksi on kaupan yhteyteen pystytetty sähköauton latauspiste.

Hankinnan myötä Kyösti on huomannut asiakasmääränsä jo kasvaneen ja erityisesti asiakastyytyväisyyden nousseen. Koska kaupassakäynnin yhteydessä voi nyt myös ladata sähköautonsa, asiakkaat saavat hoidettua monta asiaa yhdellä kertaa.

Asiakkaat tukevat mielellään kotiseudun kyläkauppayrittäjää.

Sähköautoilevilta asiakkailta onkin tullut suurta kiitosta siitä, etteivät he nyt joudu tekemään erillistä pysähdystä paikallisella huoltoasemalla. He myös tukevat mielellään kotiseudun kyläkauppayrittäjää.

Sähköauton latauksen mahdollistavan infrastruktuurin Kyösti on hankkinut EVX Storesta, joka on sähköisen kulkemisen asiantuntijaliike verkossa.

Yritysten käyttöön suunnattu latausasema on Easee Charge, joka jonotusjärjestelmänsä avulla asettaa siihen kytketyt autot latausjärjestykseen, jolloin ensimmäisenä saapunut auto saa ensimmäisenä virtaa, eikä virtalähde missään vaiheessa ylikuormitu ja virtapiikkejä synny.

Yritysten käyttöön suunnatulla latausasemalla ensimmäisenä saapunut auto saa ensimmäisenä virtaa. Virtalähde ei missään vaiheessa ylikuormitu eikä virtapiikkejä synny.

Toiminnallaan Kyösti ei ainoastaan paranna yrityksensä tulosta: hänen mieltään lämmittää se, että hän on lisäksi rakentamassa ekologisemman ja kestävämmän sähköautoilun infrastruktuuria ja mahdollistamassa sähköautoilun yleistymistä kaikkialla Suomessa.

*Kyösti Kyläkauppias on yksi EVX Storen keksityistä hahmoista, joiden tarinoiden kautta esitellään aidon elämää helpottavan teknologian käyttötapoja osana Sähköisiä satuja Suomesta -juttusarjaa.

Info

SB Ecommerce Group

SB Ecommerce Group Oy -konserniin kuuluu EVX Storen lisäksi muita verkkokauppoja, esimerkiksi markkinointitarvike.fi ja sauso.com.

Lue myös: