Keuruun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja strategiaseminaarin tartunnoista: "Kyse poikkeuksellisen helposti leviävästä virustyypistä"

Kaupunginvaltuuston strategiaseminaariin 21. joulukuuta Hotelli Keurusselässä osallistui noin 40 henkeä kaupungin johtoa ja sidosryhmien edustajia.

Keuruun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Markku Puro osallistui 21. joulukuuta strategiaseminaariin, jonka jälkeen usealla osallistujalla todettiin koronatartunta tai tartunnan oireita.

27.12.2021 14:41

Keuruun kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Markku Puro ei pidä valtuustoseminaarista syntyneeseen tartuntatilanteeseen syynä yhtä yksittäistä tekijää vaan arvioi, että kyse on poikkeuksellisen helposti leviävästä virustyypistä.

”Tartunnat eivät tietojeni mukaan osu millekään alueelle eivätkä samassa ryhmässä työskennelleisiin, vaan niitä on ollut sattumanvaraisesti eri henkilöillä. Lähes kaikilla on tietojeni mukaan ollut jo kaksi rokotusta, osalla kolmekin, ja samoja turvatoimia on noudatettu koko epidemian ajan niin kokouksissa kuin seminaareissa”, Puro kertoo.

Tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos